• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişi kuş yuvalığa girmiyor

Nusa

Aktif Üye
Arkadaşlar dişi kuşum yumurta yaptı ve kuluçkaya yatmıştı ben de yuvalığına talaş döktüm ama bunu yaptıktan sona yuvalığa girmez oldu ne yapmam gerek öncesinde dökmemiştim çünkü şehir dışındaydım kuşlar da ayrı kafeslerdeydiler yani yavru beklemiyordum yumurtayı görünce döktüm yanlış mı yaptım acaba

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Kuluçkada böyle müdahale yapmaman gerekiyordu talaşları al bence ancak ne değişir emin değilim

Nusa

Aktif Üye
Tesekkur ederim. Aldım şimdi umarım yatar tekrar :(

umut1123

Aktif Üye
Arkadaşlar dişi kuşum yumurta yaptı ve kuluçkaya yatmıştı ben de yuvalığına talaş döktüm ama bunu yaptıktan sona yuvalığa girmez oldu ne yapmam gerek öncesinde dökmemiştim çünkü şehir dışındaydım kuşlar da ayrı kafeslerdeydiler yani yavru beklemiyordum yumurtayı görünce döktüm yanlış mı yaptım acaba
öncesinde yapman gereken şeyi sonrasında yapmışsın :)

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Talaş koyma müdahale etme çok rahatsız etme kendi kendine takılsınlar.

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Abla kuşlar genelde günün hangi saatleri çiftleşir sabah sanki üstünde gördüm erkeği disininde
Başka kişilerin konularına kendi konularınızı açmayın... Zaten bu konu ile ilgili birçok açtığınız konunuz var... Son kez uyarıyorum ve forum kurallarına uymayı bir kez daha davet ediyorum... (y)

umut1123

Aktif Üye
Başka kişilerin konularına kendi konularınızı açmayın... Zaten bu konu ile ilgili birçok açtığınız konunuz var... Son kez uyarıyorum ve forum kurallarına uymayı bir kez daha davet ediyorum... (y)
Levent abi konu kapandı ztn arkadaşın sıkıntısı çözülmüş o sebeplen yazmanın sakıncası olmadığını düşündüm gereksiz konu açmak yerine bitmiş bir konudan devam ettim

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Levent abi konu kapandı ztn arkadaşın sıkıntısı çözülmüş o sebeplen yazmanın sakıncası olmadığını düşündüm gereksiz konu açmak yerine bitmiş bir konudan devam ettim
Sen ona karar veremezsin... O zaman kurallar niye var... Açtığın kendi konundan devam edeceksin...

Puslukanat

Aktif Üye
Sen de temizleyebilirsin kendisi de dışarı atar rahatsız oluyorsa

Üst Alt