• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişi Kuş Kur Kusması ?

Maviş Paşa

Tutkulu
Erkek kur kusması hareketi yapıyo elime oyuncağa yada dişilere🙄
Dişi kuşum da aynısını yapmaya başladı. Dişilerin bu kadar aktif hareketli olduğuna da şahit oldum 😁 9 aylık olacak dişi. Taklit mi ediyo yoksa dişilerde böyle kur kusma hareketi yapar mı ?

Streamable Video

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Dişiler de yol göstermek için bu tarz davranıyor diye biliyorum. Önde çok hareketli bi mevzu varken arkadaki sultanın sakin hareketlerine çok güldüm 😁 maşallah hepsine 🧿

Maviş Paşa

Tutkulu
Dişiler de yol göstermek için bu tarz davranıyor diye biliyorum. Önde çok hareketli bi mevzu varken arkadaki sultanın sakin hareketlerine çok güldüm 😁 maşallah hepsine 🧿
Bunlar kur yaparken araya girer bazen 😂 oda Diğer muhabbete kur yapar🙄

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Dişi kuşum da aynısını yapmaya başladı. Dişilerin bu kadar aktif hareketli olduğuna da şahit oldum 😁 9 aylık olacak dişi. Taklit mi ediyo yoksa dişilerde böyle kur kusma hareketi yapar mı ?

Streamable Video
Çok tatlılar. 🤭
Sultana bende bayıldım. 😀
İki tür anlaşabiliyor mu acaba?

Benim yavru kuşlarım aynı cinsiyette olanlar birbirlerine yem veriyordu ama dişilerde görmemiştim kustuklarını. Gerçi erkeğe ayak atan dişi kur kusmasını da yapar. 😅

Maviş Paşa

Tutkulu
Çok tatlılar. 🤭
Sultana bende bayıldım. 😀
İki tür anlaşabiliyor mu acaba?

Benim yavru kuşlarım aynı cinsiyette olanlar birbirlerine yem veriyordu ama dişilerde görmemiştim kustuklarını. Gerçi erkeğe ayak atan dişi kur kusmasını da yapar. 😅
Benim dişi çok berbat. Kafesten çıkıyo erkeğin kafesi açmaya çalışıyor 😂 Diğer dişi erkeğin yanına gelsin aralarına giriyor kovalıyor.
1 papağan 3 muhabbet var Benimkiler alıştı birbirine kavga Olmuyor çok şükür 😊
2 dişi olunca anlaşamaz demişlerdi Benimkiler anlaştı şimdilik 😁

Mert.

Eski Forumcu
Maşallah ne güzel tüyü kadar ömrü olur insallah

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Oyun kurları yapıyor maşallah ortam harika elinize sağlık 😊 yumurtlama döneminde kavga olabilir ona dikkat edersiniz odaya girince kapıyı çalıyorum cümlenize çok güldüm 😂

Maviş Paşa

Tutkulu
Oyun kurları yapıyor maşallah ortam harika elinize sağlık 😊 yumurtlama döneminde kavga olabilir ona dikkat edersiniz odaya girince kapıyı çalıyorum cümlenize çok güldüm 😂
Elimden geldiğince mutlu olsun diye uğraşıyorum inşallah buna değer.
Abi valla odada müsait mi bilmiyorum 😂 sürekli yerde oynadıkları için kapıyı çalıyorum korkmasınlar diye 😁

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici

Streamable Video
Bazı dişiler ayak bile atarken kusmaya şaşmamalı :)

Maviş Paşa

Tutkulu
Erkek kuşlar öyledir. Onların da beğenmediği dişiler olur ama dişiler daha seçicidir :) o yüzden üretimciler ellerindeki dişi sayısını fazla tutarlar.
Benim dişi kuşum ayak atınca anormal mi diye merak ettim🙄🙄 dişiler sessiz sakin olurken benimki fırlama bişey oldu 😂

Üst Alt