• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Disi kus erkeğe yem yedirmiyor

yaprakner

Yeni Üye
Merhaba. Yaklaşık 1 senedir birlikte yaşayan bir dişi bir erkek muhabbet kusum var ikisi de ayni anda alındı. Disi erkege göre biraz kalıplı. Bir süredir erkek kuşu kafeste sürekli tunekten atıyor yemliklere dahi yaklaşmasına izin vermiyor. Yedek yemlik taktim dal dari veriyorum hic birine yaklastirmiyor. Ne yapabilirim eş tutmadilar mi o yuzden mi böyle yapıyor?

Ekli dosyalar

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Diger kusunuzunda resmini paylasir misiniz :)? Arkasi dönük kalmış. Uzun süredir zaten birliktelermiş, erkegin kizisma durumunda disi rahatsiz olmus olabilir mi diye düşündüm ..

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba. Yaklaşık 1 senedir birlikte yaşayan bir dişi bir erkek muhabbet kusum var ikisi de ayni anda alındı. Disi erkege göre biraz kalıplı. Bir süredir erkek kuşu kafeste sürekli tunekten atıyor yemliklere dahi yaklaşmasına izin vermiyor. Yedek yemlik taktim dal dari veriyorum hic birine yaklastirmiyor. Ne yapabilirim eş tutmadilar mi o yuzden mi böyle yapıyor?
Birde genelde erkeğin daha heybetli olması gerekiyor ki, üstünlük sağlamalı, şuan dişi üstün gibi🐦

Üst Alt