• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişi kuş durgunluk

Umutbaba2702

Aktif Üye
Alalı 7 8 saat oluyo kuşları dişi kuş kanat açıp titriyo çok durgun gözünü kapatıyo birde dışkısını attım ishalmi diye bakarsanız sevinirim aldığım yer hamile doğuracak dedi

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhaba dışkıda biraz bozukluk var gibi görünüyor. Probiyotik ve multivitamin de aldınız mı? Kuşlara verilmesi lazım haftada 1 kez olacak şekilde. Plastik tünek yerine tahta tünek kullanmanız daha iyi olur. Bir de yumurta maması 3 saatten fazla durmasın. Yumurta çabuk bozuluyor. Kuşlarda zehirlenme oluşabiliyor bozulmadan kaynaklı. Hayırlı olsun şimdiden

Umutbaba2702

Aktif Üye
Merhaba dışkıda biraz bozukluk var gibi görünüyor. Probiyotik ve multivitamin de aldınız mı? Kuşlara verilmesi lazım haftada 1 kez olacak şekilde. Plastik tünek yerine tahta tünek kullanmanız daha iyi olur. Bir de yumurta maması 3 saatten fazla durmasın. Yumurta çabuk bozuluyor. Kuşlarda zehirlenme oluşabiliyor bozulmadan kaynaklı. Hayırlı olsun şimdiden
Sağolun multivitamin vardı her gün taze suya 10 damla damlat dedi petshop onu yaptım yumurta maması yaptın haftada en fazla 1 kez yapıyorum sabahta haşlanmış yumurta vercem aldığım yerde hamile dediler bilmiyorum inş öyledir bide cinsini biliyormusunuz bu kuşun sizcede hamile olabilirmi yoksa isalmi

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Multivitamini haftada bir kullanıyoruz... Her gün değil...

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sağolun multivitamin vardı her gün taze suya 10 damla damlat dedi petshop onu yaptım yumurta maması yaptın haftada en fazla 1 kez yapıyorum sabahta haşlanmış yumurta vercem aldığım yerde hamile dediler bilmiyorum inş öyledir bide cinsini biliyormusunuz bu kuşun sizcede hamile olabilirmi yoksa isalmi
Her gün multivitamin verirseniz kuş yağlanır. Hangi multivitamini kullanıyorsunuz? Tarihi geçmemiştir inşallah. Haftada 1 yumurta maması yeterli. Ekstradan yumurta vermenize gerek yok. Yuvalık var mı kafeste

Umutbaba2702

Aktif Üye
Her gün multivitamin verirseniz kuş yağlanır. Hangi multivitamini kullanıyorsunuz? Tarihi geçmemiştir inşallah. Haftada 1 yumurta maması yeterli. Ekstradan yumurta vermenize gerek yok. Yuvalık var mı kafeste
Yuvalık var ozzy multivitamin yazıyor içine sıkınca sararıyor su 7 ayın 18 ine kadar tarihi var

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yuvalık var ozzy multivitamin yazıyor içine sıkınca sararıyor su 7 ayın 18 ine kadar tarihi var
Dışkı rengindeki değişiklik büyük ihtimalle multivitaminden kaynaklanıyor. Haftada 1 verin. Daha iyi bir multivitamin kullanırsanız faydasını görürsünüz. Gervit-W öneririm. Mamaist.com dan alabilirsiniz. Ve probiyotik kullanmanız şart. Onu da aynı siteden alabilirsiniz

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Stresten dolayı da yapabilir bunu. Bu ara rahatsız etmeyin bel pozisyonuna göre yumurta var denebilir

Üst Alt