• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişi kuş dışkı

Muhabbetkusu

Aktif Üye
Öncelikle herkese hayırlı cumalar
İki adet sorum var
Birincisi;
Ekli dosyayı görüntüle 5790
Kuşumun dışkısı bu şekil iştahı iyi haraketli
Nasıl çözebilirim
İkincisi;
Dişi kuş yeni,yeni yuvalığa ilgi göstermeye başladı ama dişi yuvaya girip çıkmak istediği zaman erkek gaga atıyor çıkmasını istemiyor bu normalmi

Muhabbetkusu

Aktif Üye
Merhaba hayırlı cumalar. Dışkı için bağırsak düzenleyici verebilirsiniz. Erkeğin davranışıda normal bir sorun yok dişiyi kuluçkaya zorluyor
Diyazme 256 haftada bir kere yarım suluğa 1 pirinç tanesi kadar katıyorum ayrıyette in haftada 1 kez b vitamini veriyorum Probiyotiği haftada 2 ye çıkartayımmı

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Diyazme 256 haftada bir kere yarım suluğa 1 pirinç tanesi kadar katıyorum ayrıyette in haftada 1 kez b vitamini veriyorum Probiyotiği haftada 2 ye çıkartayımmı
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz,
1.sorunuz için; Probiyotik kullanmanız iyi ancak bu dışının sebebini bulmak gerekiyor. Son günlerde verdiğiniz ekstra bir besin oldu mu?
2.sorunuz için; Taha'nın da dediği gibi erkeğin o davranışı hayırlı bir iş için

sağlıklı günler

Muhabbetkusu

Aktif Üye
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz,
1.sorunuz için; Probiyotik kullanmanız iyi ancak bu dışının sebebini bulmak gerekiyor. Son günlerde verdiğiniz ekstra bir besin oldu mu?
2.sorunuz için; Taha'nın da dediği gibi erkeğin o davranışı hayırlı bir iş için

sağlıklı günler
Haftada bir yumurta maması veriyorum başka ekstra birşey yok

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba petshoptan avıdear alıp 5 gün yarım suluga 10 Damla şeklinde hergun tazeleyerek kullanın sonrasında diyazm haftada iki kez yarım suluga bir nohut tanesi kadar vermeye devam ediniz eğer alabilirseniz kızıl daldari da alıp verin ve karışık yem başka ekstra bişey vermeyin tedavi sürecinde.. durumu ile ilgili bizi bilgilendirirseniz seviniriz geçmiş olsun

Muhabbetkusu

Aktif Üye
Merhaba petshoptan avıdear alıp 5 gün yarım suluga 10 Damla şeklinde hergun tazeleyerek kullanın sonrasında diyazm haftada iki kez yarım suluga bir nohut tanesi kadar vermeye devam ediniz eğer alabilirseniz kızıl daldari da alıp verin ve karışık yem başka ekstra bişey vermeyin tedavi sürecinde.. durumu ile ilgili bizi bilgilendirirseniz seviniriz geçmiş olsun
Teşekkür ederim yardımızın için gelişmelerden haberdar edeceğim

Muhabbetkusu

Aktif Üye
Vardı ama sadece ara sıra değişik yapyordu şimdi çok nadir normal yapıyor

Muhabbetkusu

Aktif Üye
Ekli dosyayı görüntüle 5913
Petshopdan bunu aldım şuan kafama takılan bir soru var size danışmak istedim erkek kuş ile dişi kuş aynı kafeste aynı suluktan su içiyorlar 5 gün ardarda bu ilacı verirsem erkek kuşa bir zararı olurmu

Son düzenleme:

Muhabbetkusu

Aktif Üye
Kuşa bir zararı olmaz ilaç değil zaten bağırsak düzenleyici. Son kullanma tarihine dikkat edin. Yeniler damlalıklı
2021 11. Ay ay yazıyor damlalıklı vardı ama sanki tarihlerini silmişlerdi yazmıyordu diye güvenip alamadım

Üst Alt