• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Dişi forpus ne yapmaya çalışıyor?

emrdgl17

Yeni Üye
Merhabalar dişi forpusum tünekte sürekli ötüp etrafında dönüyor sizce bir sorun mu var? normalde sessiz sakin bir kuştur çok ötmez.Bir anda böyle başlayınca meraklandım.Yorum yaparsanız sevinirim.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar dişi forpusum tünekte sürekli ötüp etrafında dönüyor sizce bir sorun mu var? normalde sessiz sakin bir kuştur çok ötmez.Bir anda böyle başlayınca meraklandım.Yorum yaparsanız sevinirim.
Merhaba kızgınlık döneminde olabilir, dikkatini kafes zeminine vermiş böcek vs görmüş olabilir kontrol edin isterseniz

emrdgl17

Yeni Üye
Zemin temizdi.Kontrol ettim garip garip sesler çıkartmaya başladı.Bir de bu şekilde Tv nin üstüne oturdu bekledi hiç böyle yapmıyordu. Hasta olmasından endişelendim ama sanırım kızgınlık döneminde.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Zemin temizdi.Kontrol ettim garip garip sesler çıkartmaya başladı.Bir de bu şekilde Tv nin üstüne oturdu bekledi hiç böyle yapmıyordu. Hasta olmasından endişelendim ama sanırım kızgınlık döneminde.
Eş sahiplenebilirsiniz 😊

teks_winrer

Paylaşımcı
Merhaba kızgınlık döneminde olabilir, dikkatini kafes zeminine vermiş böcek vs görmüş olabilir kontrol edin isterseniz
Demet hocam bu kızgınlık dönemi ne kadar sürüyor? Benimki de devamlı bana kur yapıyor ve bazen fazla agresif oluyor. Hiç bitmiyor mu bu, ille de eş mi almak lazım?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Demet hocam bu kızgınlık dönemi ne kadar sürüyor? Benimki de devamlı bana kur yapıyor ve bazen fazla agresif oluyor. Hiç bitmiyor mu bu, ille de eş mi almak lazım?
Tabiki hayır, banyo kafes dışı gezme elma yulaf kızgınlığı azaltır, yaklaşık 1/2 ay sürer ve zamana bağlıdır😊havuç nana pancar vermeyin kızıştırır

Üst Alt