• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişi erkegi istemiyor

furricanee

Paylaşımcı
Ya bi abi var adını unuttum kuşlarla çekilmiş ondan al üretici o petshop para kazanma derdinde kuşlara bakmıyo bu adamlar ilgi gösteriyo gene parasında değiller mesafe çok değilse al ondan bende istanbulda olsam alırdım
Sehmus abiyi diyorsan bana cok uzak kaliyor

Umutbaba2702

Aktif Üye
Reis erkegi vermek istemiyorum yaa.erkegi ben almistim bir disiyle beraber disi kactı 1 ay sonra bu disi pencereme geldi mavisin rengini cok begeniyorum alirsam ona bir disi almak istiyorum
He erkek iyise verme kızı işte dediğim gibi yap değiştir sen de ben sana büyük kız veriyom ne parası de kral fırsatçıya kanma başka yere sor

furricanee

Paylaşımcı
He erkek iyise verme kızı işte dediğim gibi yap değiştir sen de ben sana büyük kız veriyom ne parası de kral fırsatçıya kanma başka yere sor
Tamam reis sagolasin bana da cok sacma gelmisti ama heryerde boyledir diye birsey diyememistim sehmus abiyle iletisime gecip uzakta olsa yanina gidecegim @Umutbaba2702 @İpek.s ikinize de tesekkkur ederim

Umutbaba2702

Aktif Üye
Tamam reis sagolasin bana da cok sacma gelmisti ama heryerde boyledir diye birsey diyememistim sehmus abiyle iletisime gecip uzakta olsa yanina gidecegim @Umutbaba2702 @İpek.s ikinize de tesekkkur ederim
Bencede öyle yap reis ya yoksa petshop seni benim gibi uğraştırır ne kuş verse hasta oluyo eve getirince ben

furricanee

Paylaşımcı
Streamable Video
Bakın ne Kadar didişme var gaga atma hat safada ama erkek baskın
Dişinin tunekte durmasına izin vermiyor
Şuan
Ve yuvaligin önünde bekliyor dişi yuvaliga yöneldiği anda çöküyor tepesine ama ilerleme olacak inanıyorum ☺
Masallah renkleri de cok guzelmis bunların yasi kaç bizim erkek hic baskin degil eger degistirdigim disi de olmazsa erkegi degistiricem

furricanee

Paylaşımcı
Pes etmeyin derim erkek 3.5 yaşında dişi bir yaşında
Dişiyi yeni aldım
Erkek 5 aydir bende amortiden çıktı hiç hobi aklımda yokken hobim oldu ve üzerine koydum şimdi iki dişi iki erkek var bende ama dişinin biri ise yaramaz çok pasif
Bende aldığım yere vericem üzerine de 5 kuruş vermem kuşu dimcik gibi yaptım sağlık olarak ama sorunlu yumurta yapmıyor çok kızışmış olmasına rağmen
Abla seninkinde erkek buyuk benimkinde disi erkegin buyuk olmasi sıkınti degilde disi buyuk olunca olmuyormud demekki neyse hayirlisi o olsun sehmus abiden degistirecegim disiyi

furricanee

Paylaşımcı
Olur niye olmasın baskınlık önemli sen ayır biraz bir hafta kadar aslında iki haftada süresi sen bir hafta yap erkeği yuvaligin olduğu kafeste bırak ama
Elimde baska kafes yok olsa ayirmayi denerim ama disiden umutsuzum

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
kardeşim konuyu hatırlayamadım kusura bakma takviye ne veriosun?

furricanee

Paylaşımcı
kardeşim konuyu hatırlayamadım kusura bakma takviye ne veriosun?
Abi konu eski konu disi yi degistirdim @İpek.s abla kafes fotorafini atacakti o yuzden guncellemem gerekti sunki kuslarima yumurta mamasi vermeye basliyicam daha yeni ese attim

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
peki kardeşim röhnfried e-50 gervit gibi ürünlerde verebilirsin

Üst Alt