• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyetini Sor! Dişi diye aldım dişi mi?

Turtalya

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar diliyorum. 4 yaşında erkek kuşumun yanına aldığım kuşun dişi olduğundan emin olmak istiyorum sizler daha iyi bilirsiniz. İnanılmaz iyi bir kuş 7-8 aylıkmış önceki sahipleri çok iyi bakmışlar 3-4 kelime biliyor. Önceki sahipleri yurt dışına taşıdıkları için bırakmak zorunda kalmışlar. Çift olarak durmuş bu zamana kadar erkek bir kuşla. Aşırı uysal öpüyor öptürüyor dibimden ayrılmıyor hep kolumda omzumda ağzımın dibinde maşallah. Cinsiyeti erkek dahi olsa ben bu kuşu geri vermem ama yine de öğrenmek istiyorum.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar diliyorum. 4 yaşında erkek kuşumun yanına aldığım kuşun dişi olduğundan emin olmak istiyorum sizler daha iyi bilirsiniz. İnanılmaz iyi bir kuş 7-8 aylıkmış önceki sahipleri çok iyi bakmışlar 3-4 kelime biliyor. Önceki sahipleri yurt dışına taşıdıkları için bırakmak zorunda kalmışlar. Çift olarak durmuş bu zamana kadar erkek bir kuşla. Aşırı uysal öpüyor öptürüyor dibimden ayrılmıyor hep kolumda omzumda ağzımın dibinde maşallah. Cinsiyeti erkek dahi olsa ben bu kuşu geri vermem ama yine de öğrenmek istiyorum.
Merhaba, streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız ve bir fotoğraf paylaşırsanız sevinirim

muhabbetkuşu.paşa

Aktif Üye
Fotoğrafını görebilir miyiz fotoğraf olmadan dişimi erkekmi olduğunu nerden bilelim🙃

Turtalya

Yeni Üye
Ben böyle dişi görmedim maşallah gerçekten harika ya konuşuyor iki üç kelime söylüyor "ne diyooon" diye bağırıyor. Dudaklarımı öpüyor aşırı uysal aşırı cana yakın bir kuş. Benim bebişim de öyle. Çok iyi anlaştılar birlikte. Önceki sahipleri kimse eğer Allah razı olsun onlardan çok iyi bakmışlar.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Maşallah çok güzel dış parazit damlası uygulayın, İvermectin etkin maddeli
Vilmectin, zimec avromec yada baymec bunlardan birini temin edin veteriner malzemesi satan yerden alabilirsiniz yada veteriner kliniği
Ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 15 gün sonra tekrar uygulayın 3-4 ay sonra tekrarlayın

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ben böyle dişi görmedim maşallah gerçekten harika ya konuşuyor iki üç kelime söylüyor "ne diyooon" diye bağırıyor. Dudaklarımı öpüyor aşırı uysal aşırı cana yakın bir kuş. Benim bebişim de öyle. Çok iyi anlaştılar birlikte. Önceki sahipleri kimse eğer Allah razı olsun onlardan çok iyi bakmışlar.
İlgi ve sevgi ile onlarda bizlere alışır ve sevgi gösterirler😊🤲
Dişiler konuşmaz diye bir şey söz konusu değildir😊🤲az nazlıdır ama görüyorsunuz ki taklit ediyor maşallah 😊🤲

Turtalya

Yeni Üye
Maşallah çok güzel dış parazit damlası uygulayın, İvermectin etkin maddeli
Vilmectin, zimec avromec yada baymec bunlardan birini temin edin veteriner malzemesi satan yerden alabilirsiniz yada veteriner kliniği
Ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 15 gün sonra tekrar uygulayın 3-4 ay sonra tekrarlayın
Veterinere götürüp iç dış parazit yaptırıyordum düzenli olarak. Yeni üyemize de aynı şekilde yaparız veya sizin dediğiniz gibi yaparım çok teşekkür ederim destekleriniz için 😊😊😊

Üst Alt