• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Dişi 2 Yaşında Sevda papağanıma Eş arıyorum.

Zehra Karakuş

Yeni Üye
Annesi öldükten sonra kalan yumurtalardan sadece onu yaşatabildim ve o zaman bu zamandır araştırmalarımla ona mükemmel bir şekilde bakıyorum. Günde 3 öğün sebze tahıl meyve ve proteinle besliyorum. Ele alışkın saldırganlığı olmayan çok oyuncu bir kuş Artık yaşı geldi ve bir eş istiyor onu fark ettim normalde hep birlikte vakit geçiririz ama ihtiyaçları arttı bende tek kalsın istemiyorum. Normalde bir erkek kuş da satın alabilirdim fakat bu bana hiç etik gelmedi bir canı ne satarım ne de satın alırım. Bu platform aklıma geldi bi şansımı denemek istedim. Eğer bir erkek kuşunuz varsa artık bakamıyorsanız ya da herhangi bir sebepten sahiplendirmek istiyorsanız, ben gönüllü olur ona çok iyi bakarım. Bilgi için bana ulaşabilirsiniz. İstanbul İçindeyim.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun ortamını görebilir miyiz? Ayrıca her gün sebze ve meyve mi veriyorsunuz?

Zehra Karakuş

Yeni Üye
Kuşunuzun ortamını görebilir miyiz? Ayrıca her gün sebze ve meyve mi veriyorsunuz?
Evet beslenmesine dikkat ediyorum çok çeşitli tohumlarla (keten, kenevir, kinoa, chia vs.) zenginleştiriyorum sonra evde yine tohum filizlendirip veriyorum zaten seviyor ona uygun mevsim meyve sebzelerinden de her gün tüketiyor zaten. Entrobac probiyotiği ve diğer tüm vitaminlerine de ihtiyacına göre yine sağlıyorum. Şu an da bi iki resmini çektim en son yumurta maması koymuştum onu tüketiyor, umarım yüklenmiştir.

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Evet beslenmesine dikkat ediyorum çok çeşitli tohumlarla (keten, kenevir, kinoa, chia vs.) zenginleştiriyorum sonra evde yine tohum filizlendirip veriyorum zaten seviyor ona uygun mevsim meyve sebzelerinden de her gün tüketiyor zaten. Entrobac probiyotiği ve diğer tüm vitaminlerine de ihtiyacına göre yine sağlıyorum. Şu an da bi iki resmini çektim en son yumurta maması koymuştum onu tüketiyor, umarım yüklenmiştir.
Her gün meyve ve sebze vermeyin haftada 2 gün meyve veya sebze verin ☺ Hatta salata da olabilir ama her gün vermeyin 🙏🌸

Üst Alt