• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dışarı Çıkmam Gerekiyor Kuşlarımı Yanıma Alacağım

qwectio

Yeni Üye
Deprem olduğundan dolayı binamız hafif hasar almış. Bu yüzden toplanma merkezine gitmem gerekiyor. Toplanma merkezi 5-7 dklık mesafesi var. Hayvan taşıma çantam olmadığından yanıma alamıyorum. Kış şartları olduğundan dolayı hava -7 derece. Kuşları kafesiyle yanıma almalı mıyım, alırsam ne gibi önlemler almalıyım, üşütme olanakları var mı cevap verirseniz çok sevinirim

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhabalar, geçmiş olsun. Kafesin eteafını streçle sarıp üzerine battaniye örtün bir şey olmaz inşallah. Yanınıza gerekli şeyleri de alın. Yem, su vs. gibi.

Eğer küçük kafes varsa ona koymanız daha iyi olur.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Güzelce sarıp götürebilirsiniz yanınızda streç olur yada kutuya koyun altına talaş koyarak gittiğiniz yerde kafese koyarsınız nerede ikamet ediyorsunuz

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Çok geçmiş olsunnn.

Bahar Y.

Müdavim
Ben ilk deprem olduğunda aldım çocuklarımı, önce büyük kafestelerdi sonradan küçük kafese geçirdim, üstünü gerekirse 2 3 kat hırkayla örtün, Allahım onlara da güç veriyor, bırakmayın onları lütfen imkanınız varsa🙏 geçmiş olsun

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Ben ilk deprem olduğunda aldım çocuklarımı, önce büyük kafestelerdi sonradan küçük kafese geçirdim, üstünü gerekirse 2 3 kat hırkayla örtün, Allahım onlara da güç veriyor, bırakmayın onları lütfen imkanınız varsa🙏 geçmiş olsun
Siz de mi depreme yakalandınız? Çok geçmiş olsun 🙏

Üst Alt