• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dış parazit kullanımı

solitts

Yeni Üye
sultan papağanımda ivermectin kullanamıyorum. ele kola omza kafaya alışık ama yakalayamıyoruz. nasıl yapabilirim ? havlu gibi bir şeyle üstünü kapatmaya çalışıyorum bağırıyor kaçıyor gözüne kaçmasından korkuyorum. gece kafesten çıkartıp karanlıkta yapsam olur mu

Murat Özgün

Yeni Üye
sultan papağanımda ivermectin kullanamıyorum. ele kola omza kafaya alışık ama yakalayamıyoruz. nasıl yapabilirim ? havlu gibi bir şeyle üstünü kapatmaya çalışıyorum bağırıyor kaçıyor gözüne kaçmasından korkuyorum. gece kafesten çıkartıp karanlıkta yapsam olur mu
Evde birisinden yardım alın. Biriniz yakalayıp tutsun diğeri enseye damlatsın. Ben böyle yapabildim! Keratalar çok akıllı, elde görünce damlalığı anlıyorlar.

solitts

Yeni Üye
Evde birisinden yardım alın. Biriniz yakalayıp tutsun diğeri enseye damlatsın. Ben böyle yapabildim! Keratalar çok akıllı, elde görünce damlalığı anlıyorlar.
2 kişi olmamıza rağmen korkutuyor yanlış bir şey yapıcam diye. 3 kuşa yaptım bi o kaldı biraz kanadına gitti de zaten önemli olan yalamaması ve derisine gitmesi. derisine gitti mi bilmiyorum :confused::rolleyes::rolleyes: