• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Dino'nun harika degisimi!

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Merhaba arkadaşlar,

Kuşumu ilk aldığımda gerçekten içler acısı bir durumdaydı. Paragöz bir üreticiden kurtardığım kuşum, bugün 11 aylık oldu ve ne kadar güzel, şirin ve kibar bir kız olduğuna inanamıyorum. Başlangıçta onu erkek sanıyordum, ama sonradan dişi olduğunu öğrendim. Bu süreçte, forumdaki değerli hocalarımdan çok şey öğrendim. Onların sayesinde sabır, düzenli kontrol ve bol bol sevgi ile bir kuşun ne kadar büyük bir değişim geçirebileceğini gördüm.

Kuşumun sağlığı ve mutluluğu için yaptığımız çalışmaların meyvesini görmek, gerçekten büyük bir mutluluk kaynağı oldu. Yardım eden ya da etmeyen, tüm arkadaşlarıma içten teşekkür ederim. Bu deneyim, kuş sevgisinin ve şefkatinin ne kadar güçlü bir dönüşüm yaratabileceğini bana bir kez daha gösterdi.

Sizlerle bu süreci paylaşmak, kuşumun harika değişimini sizinle kutlamak istedim. Umarım bu hikaye, diğer kuş severlere de ilham verir.

Kuşumu ilk aldığımdaki halinden birkaç fotoğraf:

IMG_5839_Original.jpgIMG_5869_Original.jpgFAFB2AC3-C3C6-42B0-8B71-A64679CC6D14.jpg7AB69A8F-5584-4C98-B002-537DAEBD8FF5.jpg

Ve güncel hali 🐦😍📸:

2cc914b5-ad0c-40b0-a5df-4884fafb7112_Original.jpgBE5B142A-F383-4EEA-A0E1-05E89330EDF1_Original.jpgC4154274-A3DB-45A7-9A18-B59AB5431B47_Original.jpgCF25BD4C-665F-4CDA-A53A-823238A0F6A8_Original.jpgEC6ABAA3-86E0-4DDD-9153-CD58D5837472_Original.jpg

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba arkadaşlar,

Kuşumu ilk aldığımda gerçekten içler acısı bir durumdaydı. Paragöz bir üreticiden kurtardığım kuşum, bugün 11 aylık oldu ve ne kadar güzel, şirin ve kibar bir kız olduğuna inanamıyorum. Başlangıçta onu erkek sanıyordum, ama sonradan dişi olduğunu öğrendim. Bu süreçte, forumdaki değerli hocalarımdan çok şey öğrendim. Onların sayesinde sabır, düzenli kontrol ve bol bol sevgi ile bir kuşun ne kadar büyük bir değişim geçirebileceğini gördüm.

Kuşumun sağlığı ve mutluluğu için yaptığımız çalışmaların meyvesini görmek, gerçekten büyük bir mutluluk kaynağı oldu. Yardım eden ya da etmeyen, tüm arkadaşlarıma içten teşekkür ederim. Bu deneyim, kuş sevgisinin ve şefkatinin ne kadar güçlü bir dönüşüm yaratabileceğini bana bir kez daha gösterdi.

Sizlerle bu süreci paylaşmak, kuşumun harika değişimini sizinle kutlamak istedim. Umarım bu hikaye, diğer kuş severlere de ilham verir.

Ekli dosyayı görüntüle 54392Ekli dosyayı görüntüle 54393

Ve güncel hali 🐦😍📸:

Ekli dosyayı görüntüle 54387Ekli dosyayı görüntüle 54388Ekli dosyayı görüntüle 54389Ekli dosyayı görüntüle 54390Ekli dosyayı görüntüle 54391
Oyyy maşallah maşallah kırkbinkere maşallah. Pamuk şeker gibi prensesim benim ❤🤲🤲yaradana kurban olurum. Nasıl güzel bakmışsınız içim gitti heyyy maşallah maşallah ❤🦜🦜🤗💓

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba arkadaşlar,

Ekli dosyayı görüntüle 54392Ekli dosyayı görüntüle 54393Ekli dosyayı görüntüle 54394Ekli dosyayı görüntüle 54395

Ve güncel hali 🐦😍📸:

Ekli dosyayı görüntüle 54387Ekli dosyayı görüntüle 54388Ekli dosyayı görüntüle 54389Ekli dosyayı görüntüle 54390Ekli dosyayı görüntüle 54391
Değişim değil buuu
YENİDEN DOĞUŞ 🤗💓🦜

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Maşallah sonu mutlu bitmiş güzel bir hikayesi varmış Dino çocugun 🥰elinize kolunuza emeğinize yüreğinize sağlık iyi bir bakım ve sevgiyle canına can yoluna yoldaş olmuşsunuz bizde size teşekkür ederiz 👍🙏

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Maşallah Dinoya. 😍

Kafesinizden memnun musunuz? Bu kafeslerde ızgara yok sanırım.

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Maşallah Dinoya. 😍

Kafesinizden memnun musunuz? Bu kafeslerde ızgara yok sanırım.
Evet kafeste ızgara yoktu. Dışkıyla temas etmemesi için değiştirdim. Beş tane küçük kapısı vardı o yüzden çok rahat erişemiyordum da. Bu şekilde çok daha iyi oldu 🙂. Şu anki kafesimiz bu şekilde image.jpg. Oyuncakları pislenmişti ben de yıkayıp temizlemek istedim fakat boyaları aktı. İyice kuruttum ama öyle olunca emin olamadım kuşlara zarar verir mi diye o yüzden kaldırdım. Diğer kafesi de ailemin evine götürdüm. Seyahate çıkacağım zaman kuşları taşıma çantasıyla yanıma alıyorum. Hem onlar da zorluk çekmemiş oluyorlar 🙂.

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Herkese iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Uzunca yıllar daha birlikte olmak dileğiyle ☺🤩

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Evet kafeste ızgara yoktu. Dışkıyla temas etmemesi için değiştirdim. Beş tane küçük kapısı vardı o yüzden çok rahat erişemiyordum da. Bu şekilde çok daha iyi oldu 🙂. Şu anki kafesimiz bu şekilde Ekli dosyayı görüntüle 54403. Oyuncakları pislenmişti ben de yıkayıp temizlemek istedim fakat boyaları aktı. İyice kuruttum ama öyle olunca emin olamadım kuşlara zarar verir mi diye o yüzden kaldırdım. Diğer kafesi de ailemin evine götürdüm. Seyahate çıkacağım zaman kuşları taşıma çantasıyla yanıma alıyorum. Hem onlar da zorluk çekmemiş oluyorlar 🙂.
Oyuncaklara renk vermesi için ne kullanılmış biliyor musunuz? Aksada iyice dezenfektr ettiyseniz bir sıkıntı olmaz sanırım.
Güle güle yaşasınlar yeni kafeslerinde. 😊

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Oyuncaklara renk vermesi için ne kullanılmış biliyor musunuz? Aksada iyice dezenfektr ettiyseniz bir sıkıntı olmaz sanırım.
Güle güle yaşasınlar yeni kafeslerinde. 😊
Teşekkür ederiz. Ne yazık ki bilmiyorum ama çoğu oyuncakta kullanıldığı gibi gıda boyası olduğunu düşündüm. Sıkıntı olmazsa asayım çünkü çok seviyorlardı. Ahşap oyuncak almayı düşünüyordum ama renkli olanlar ayrı bir ilgilerini çekiyor, hoşlarına gidiyor sanki 😊

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Teşekkür ederiz. Ne yazık ki bilmiyorum ama çoğu oyuncakta kullanıldığı gibi gıda boyası olduğunu düşündüm. Sıkıntı olmazsa asayım çünkü çok seviyorlardı. Ahşap oyuncak almayı düşünüyordum ama renkli olanlar ayrı bir ilgilerini çekiyor, hoşlarına gidiyor sanki 😊
Ben ozon ile yakmıştım. Dökülen açılan solan, hepsi gitti. Kalanlar çok flu kaldı. İyce kuruttum 1-2 gün sonra taktım👍🤗

Doğacı

Eski Forumcu
Entrobac,Gervit,BT Amin Forte kullanıyor musunuz? Ya da başka profesyonel ürünler?

Emre A.

Tutkulu
Maşallah, Dino'ya selam :)

kafesinizin marka modeli nedir?

Doğacı

Eski Forumcu
Surada bu fiyata buldum, fakat yine de fazla tabii. Maalesef kur farkindan dolayi fiyatlar cok ucuk :(. Umarim düzelir.
Bu fiyatta gayet iyi hem de çok iyi..
Ben geçen büyük kafeslere baktım fiyatlar o kadar uçuk ki. Enflasyon kırıp geçiriyor düzelmez hiç sanmıyorum düzeleceğini,eskide kaldı o günler

Üst Alt