• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dilinde beyazlık var

Emreoz

Aktif Üye
Merhaba,
Ağzında bir koku yok, iştahı maşallah iyi, Dışkısı normal, ancak dilinde dün akşam farkettiğim anlayamadığım beyaz bir şeyler var ve kusmuyor ama gün içinde çoğunlukla bu şekilde suluğuna yem çıkarmaya çalışıyor. Kumu, gaga taşı vs var, haftada 1 probiyotik veriyorum.

Tüneği de garip deri döküntüsü gibi bir şeyle kaplanıyor, daha önce paylaşmıştım 10 gün troysd kullandıktan sonra gene eski haline dönmüştü ayak mantarı yok. Nesi olabilir? Kursak mantarı böyle olmaz? Fotoğrafını çekmeye çalıştım biraz zor oldu, Videosunu da yüklemeye çalışacağım.

Emreoz

Aktif Üye

Bu da videosu,eş mi istiyor hasta mı anlamıyorum 🙄

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ağızda beyaz lekeler kursak mantarı diye biliyorum. Kuşa kum ve probiyotik veriyor musunuz

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Veriyormuşsunuz okuduğumu unutmuşum. Ustalar yardımcı olacaktır

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Tüy olabilir bazen benimkinde de oluyo elimle alıyorum ama iyice bakım tüy mü yoksa leke gibi mi

Emreoz

Aktif Üye
Tüy olabilir bazen benimkinde de oluyo elimle alıyorum ama iyice bakım tüy mü yoksa leke gibi mi
Tüy değil de yem kalıntısı mı diye düşündüm ama böyle tabaka gibi sanki. Kuşu elime alıp bakmadım bunalmasın diye.