• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

dikey kafes teli

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Oda mı ayıracaksınız peki onlara, çünkü hayal edince 5 o odada 5 bu 5 şu, size kafa dinleyecek yer kalmaz her yerde kur sesi😅😨
Şimdi evim büyük bile boş odam var ama o oda çok soğuk o yüzden şuan 6 kuşum salonda kalıyorlar Mart'ta da evimi taşıyacağım için onlar için ayrı bir oda yapmayı düşünüyorum yani kuşlarım için evimi tasicam artık mecbur 🙂

Bahar Y.

Müdavim
Şimdi evim büyük bile boş odam var ama o oda çok soğuk o yüzden şuan 6 kuşum salonda kalıyorlar Mart'ta da evimi taşıyacağım için onlar için ayrı bir oda yapmayı düşünüyorum yani kuşlarım için evimi tasicam artık mecbur 🙂
Tam benlik bir hareket 😂 bende yazın kuşlarım için ailemle tatile gitmek yerine onlarla kalmıştım, sevgi fedakarlık istiyor ama niyeyse hiç gocunmuyor insan :)

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Ben gidemem ya ben değil eşime babam da gelse birisine bırakıp güvenip gidemem artık gerçekten benim kadar kimse ilgilenmez benim gözüm arkada kalır yani zaten hiç bir kuşum eşimi sevmiyor nefret ediyorlar ki yabancı görmedikleri birileri gelse siz düşünün 🤣

Üst Alt