• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Deweerd Belgasol Hakkında...

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhaba Sevgili Kuş Severler,

Bazı kuş üreticileri Deweerd Belgasol ürününü kuşları için çok öneriyor ve kullanıyor. Ben de bu ürünü çok merak ettim. Biraz araştırdım. İki yıldan beri takip ediyorum. Kaliteli bir ürüne benziyor. Belçika menşeili. Kısaca aşağıda özelliklerini yazdım:

• Belgasol amino asitler, elektrolitler, eser elementler ve vitaminleri içinde barından eşsiz bir kombinasyona sahiptir. Bu ürün yüksek performans artışı sağlayarak kuşlarınızın yaşam kalitesini arttırmaktadır. Stres azaltıcı özelliği de vardır. Sezon boyunca güvenle kullanılabilir.
  • Vitamin eksikliklerini tamamlar.
  • Amino asit ihtiyacını giderir. Amino asitler, proteinin ve kas dokusunun yapı taşlarıdır. Aynı zamanda enerji, yenilenme, vücut fonksiyonu, kas ve güç kazanımı ve yağ yakımı gibi fizyolojik süreçlerde önemli rol oynayarak güvercin ve kafes kuşları için olmazsa olmazlardandır.
  • Elektrolit dengesini bozulmasını engeller ve kuşların metabolizmasını hızlandırır.
  • İçindeki eser elementler sayesinde sağlıklı bir tüy kalitesi yakalanır.
Sorum: Bu ürünü kullanan veya daha önce kullanmış var mı? Ya da herhangi bir bilgisi var mı? Eğer varsa tavsiye eder mi?

Saygılarımla

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Çoğunlukla ilaç konusunda ön plana çıkan bir şirket diye biliyorum ilaçları başarılı takviyeleride güzeldir abi denenir

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Çoğunlukla ilaç konusunda ön plana çıkan bir şirket diye biliyorum ilaçları başarılı takviyeleride güzeldir abi denenir
Tuğrul kardeşim güzel bir ürün bence de... Ankara'daki üreticiler çok öneriyor... Bu ürün tabi ki üreticiler için daha çok... Kaliteli bir ürün...

Grpet

Müdavim
Üretici
özelıkle tüy gelisimini cok destekliyor ben uzun zmandır kulalniyorum gözlemlediğim bu

Emreoz

Aktif Üye
Ölçü olarak ne kadar koyuyorsunuz bir suluğa?

Emreoz

Aktif Üye
100 ml suluk için 1 ml uygundur
Bende öyle bir şey hesapladım ama çok göründü gözüme, siz bu ölçüde verip sorun yaşamadıysanız tamamdır. Ne kadar tutuyorsunuz kafeste 1 gün dursa sorun olur mu? 1 günden kastım 11-12 saat

Grpet

Müdavim
Üretici
hiç bir ürün 1 günden fazla kalamaz sıcaklıkların hafif gectiği zamanlar 24 saat durmasında problem yoktur ama asırı sıcak havalarda 8-12 saat durması yeterlidir

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Çok kaliteli bir ürün...