• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! deprem bölgesi yardım edin

getherenowhere

Müdavim
arkadaşlar deprem bölgesinde yaşıyorum yine deprem oldu kuşları kaptığım gibi çıktım. kendimden çok onlara korkuyorum çünkü ben bir şekilde çıkarım evden ama onlar çok savunmasız. bir süre açık havada durdular sonra gidip battaniye sweater gibi şeyler örttüm üzerlerine. iki kafes 3 kuş. hava aşırı soğuk değil ama serin. sizce 2 sweater ve 1 battaniye soğuktan yeterince korur mu? alt taraflarını yani kafesin tamamen altını örtmedim üstleri örtük. fotoğraf da aşağıda. bir süre dışarıda kalacağım en az bir iki saat daha. sonra bayağı sıcak bir yere geçeceğim. kuşlara sorun olur mu? soğuk alırlar mı buradan? Ekli dosyayı görüntüle 42200

reluluv

Yeni Üye
cereyan almadığı sürece sorun olmaz geçmiş olsun

Nur Y.

Paylaşımcı
Üstünü iyice sarın rüzgar almadıgından emin olun

kuşsever3461

Aktif Üye
Çok geçmiş olsun soğuk değil ceryan ve rüzgar hasta eder güzelce sarın Allah'ın izni ile birşey olmaz tekrar çok geçmiş olsun

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. Umarım en kısa zamanda durulur

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Çok geçmiş olsun .... Rabbim yardimciniz olsun 🥺

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Nerede ikamet ediyorsunuz. Güzelce de sarmışsınız Allah'ın izniyle bir şey olmaz 🙏🏻 çok geçmiş olsun 🙏🏻

getherenowhere

Müdavim
Nerede ikamet ediyorsunuz. Güzelce de sarmışsınız Allah'ın izniyle bir şey olmaz 🙏🏻 çok geçmiş olsun 🙏🏻
kayseride yaşıyorum iki gündür sarsıyor eve pek giremiyoruz bekliyoruz kuşları da evde bırakmak asla istemiyorum iyice sardım evet umuyorum ki havasız kalmazlar arada bir havalandırıyorum teşekkürler size ve herkese güzel yorumunuz için

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İnsanların veya hayvanlarin sığındığı bir hizmet binası yok mu ? Yani dışarda olmaz bu şekilde insan bile dayanamaz çadır, karavan gibi sizin sığındıginiz bir yer yok mu? 99 depreminde İstanbulda bizde yaşadık boş arazilerde çadır kurup evcil hayvanımizi da yanımıza almıştık tamam o zaman hava sıcaktı ama inanın çok sıcakta da zordu yaşam bu yüzden sizi çok iyi anlıyorum 😔 Allah yardımcınız olsun 🤲 Sizde tüm imkanlarınızi zorlayarak bu canlara sahip çıkıyorsunuz kuşlarınizin bir ihtiyacı varsa bana özelden ulaşın size yardım paketi çıkarayım 🙏

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kafes sayısını düşürüp kafesi bir tarafı açık kalacak şekilde geçici süreliğine streçleme yapabilirsiniz ben galiba böyle yapardım. Allah yardımcınız olsun🙏

getherenowhere

Müdavim
İnsanların veya hayvanlarin sığındığı bir hizmet binası yok mu ? Yani dışarda olmaz bu şekilde insan bile dayanamaz çadır, karavan gibi sizin sığındıginiz bir yer yok mu? 99 depreminde İstanbulda bizde yaşadık boş arazilerde çadır kurup evcil hayvanımizi da yanımıza almıştık tamam o zaman hava sıcaktı ama inanın çok sıcakta da zordu yaşam bu yüzden sizi çok iyi anlıyorum 😔 Allah yardımcınız olsun 🤲 Sizde tüm imkanlarınızi zorlayarak bu canlara sahip çıkıyorsunuz kuşlarınizin bir ihtiyacı varsa bana özelden ulaşın size yardım paketi çıkarayım 🙏
evde kalıyorum ama ara ara sarsıyor koşarak çıkmamız gerekiyor kuşların da yemiyle ilacı deprem çantamda yanıma aldığım kıyafet battaniye ne varsa sarıyorum maalesef rezillik çekiyorlar ama sürekli dolaşıyoruz. evde bırakırsam canımdan can gider siz de haklısınız insana zor hayvana da zor. çok teşekkür ederim yardım paketi teklifiniz için kuşlarımın bir ihtiyacı yok tekrardan teşekkür ederim

getherenowhere

Müdavim
Kafes sayısını düşürüp kafesi bir tarafı açık kalacak şekilde geçici süreliğine streçleme yapabilirsiniz ben galiba böyle yapardım. Allah yardımcınız olsun🙏
kafeste dişi bir kuş var aşırı saldırgan. eşi dışında olan kuşu parçalayacak potansiyelde. eşiyle kalıyor o diğer erkek kuşum da başka kafeste. uysal olsalardı kesinlikle aynı kafese koyardım hemen çıkarırdım ama iki kafes hem taşıması hem ilgilenmesi cidden zor. teşekkür ederim tavsiyeniz için

Üst Alt