• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tanıtım Deli kuş

berkakansu

Yeni Üye
Bu deli kuş sürekli yeminin içinde, hatta kuluçkaya yatar gibi arada yatıyo. Ayaklarıyla yemini falan kazıyo napıyo bu deli :LOL:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bu deli kuş sürekli yeminin içinde, hatta kuluçkaya yatar gibi arada yatıyo. Ayaklarıyla yemini falan kazıyo napıyo bu deli :LOL:

Merhaba bu güzel kız yuva hazırlığı yapıyor, dişi ve kızgınlık döneminde büyük ihtimalle,
Yandan tünekte popo gözükecek şekilde fotoğraf paylaşır mısın lütfen

berkakansu

Yeni Üye
Merhaba bu güzel kız yuva hazırlığı yapıyor, dişi ve kızgınlık döneminde büyük ihtimalle,
Yandan tünekte popo gözükecek şekilde fotoğraf paylaşır mısın lütfen
Yoksa çapkın diye aldığımız erkek kuşumuz çapkınsu mu çıktı :unsure:

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye

Deli değil çok akıllı. Dişi kuş kendine yuva yapıyor. Ama yemi öyle dışkı yapacak şekilde koymanız hiç uygun değil. Yemlik kullanmanız uygun olur.

berkakansu

Yeni Üye
Deli değil çok akıllı. Dişi kuş kendine yuva yapıyor. Ama yemi öyle dışkı yapacak şekilde koymanız hiç uygun değil. Yemlik kullanmanız uygun olur.
Yuvarlak yemlik takmıştım ona da dışkı yapıyor ve plastikti formda okuduğum kadarıyla metal kullanın demişti herkes bende metali geri taktım ama evet içine bugün dışkı yapmıştı temizleyip yem koydum tekrar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Dar uzun tele takılanlardan tercih edebilirsiniz. Ben akıllı yemlik kullanıyorum sıkıntı yaşamadım.
Yuvarlak yemlik takmıştım ona da dışkı yapıyor ve plastikti formda okuduğum kadarıyla metal kullanın demişti herkes bende metali geri taktım ama evet içine bugün dışkı yapmıştı temizleyip yem koydum tekrar

Üst Alt