• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Değişen dışkılar

Paşa01

Paylaşımcı
1 yaş 3 aylık dişi sultanım var diğeride 9 aylık büyük olan mayısta 5 yumurta yaptı. Eşi yok kardeşler ikiside. Adana sıcağı malum klima çalışıyor 26 derecede klimanın başı yukarı doğru onların kafese gelmeyecek şekilde ve kafesin kenarına ince çarşaf örtüyorum. Ayakları kontrol ettiğimde soğuk değil gayet normal üşümüş gibide hiç görünmüyorlar. Yalnız büyük olanın hiç kızgınlığı geçmedi. Hep devam. Neden bu şelikde acaba dışkılar. Genel hallerinde sıkıntı yok yeme içme normal.

Ekli dosyalar

Paşa01

Paylaşımcı
Bu arada yemleri versele lega vitaminin olarak b amin forte gerwit probiyotik ve bir kapta pelet yem koyuyorum ama çok yemiyorlar. Arada roka semiz otu yeşil kırmızı biber marul yumurta. Bugun zelolit koydum yemlerine . Yardımcı olurmusunuz?

Paşa01

Paylaşımcı
Dışkıları kontrol için ızgara üstüne peçete koydum acaba yinemi yumurtlayacak. Bu arada yaklaşık bir ay calciliks ve nekton d3 takviye verdim 2 haftadır kestim kalamarı çok tüketiyorlar diye

Ekli dosyalar

Paşa01

Paylaşımcı
Popoda sertlik yok karın bölgesindede sertlik yok

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
1 yaş 3 aylık dişi sultanım var diğeride 9 aylık büyük olan mayısta 5 yumurta yaptı. Eşi yok kardeşler ikiside. Adana sıcağı malum klima çalışıyor 26 derecede klimanın başı yukarı doğru onların kafese gelmeyecek şekilde ve kafesin kenarına ince çarşaf örtüyorum. Ayakları kontrol ettiğimde soğuk değil gayet normal üşümüş gibide hiç görünmüyorlar. Yalnız büyük olanın hiç kızgınlığı geçmedi. Hep devam. Neden bu şelikde acaba dışkılar. Genel hallerinde sıkıntı yok yeme içme normal.
Merhaba 3 gün üste entrobac probiyotik verin, idrar renklenmiş
Yumurta var büyük ihtimalle dişide

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yavrulara da zeolit verin mutlaka

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kaç gün vereyim zelolit iki dişi bunlar kardeş duvar kemirmişler bugun gördüm. Probiyotik vereceğim yarın.
Calsiyum varsa sularına katın kalamar kemiği verin, olmazsa yemlerin rendeleyin,
En az 15 gün verin

Üst Alt