• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Davranış bozukluğu ve agresif

Şahin4231

Aktif Üye
Ekli dosyayı görüntüle 9264
Daha öncelerden gören varsa erkek kuşumun yanında grikanat vardı ve beyaz olan kuşum baskınlık kuramıyordu ben de hayrına kuş bakmadığım için değiştirmeye karar verdim.Daha ufak 6 7 aylık minyon bir dişi kuş aldım (Erkek +1yaşında) kuyruk ve sırtına dokunduruyor sakin bir kuş, bana daha tam alışamadığı için bazen yaklaşırken benden ürküyor ve erkeğe yaklaşıyor daha önceden çok kızgın olan kuşum şimdi bu dişiyi yanından kovuyor yaklaşınca gaga vuruyor daha 2 3 günn oldu yanına koyalı hiç olumlu bir davranışlarını göremedim. (Daha öncelerinde sakin bir kuştu ve şimdilerde kulak dudak falan ısırınca kopartıyor o derecede kötü ama ele kola geliyor biraz tuhaf bir kuş)

erenunl

Müdavim
Ekli dosyayı görüntüle 9264
Daha öncelerden gören varsa erkek kuşumun yanında grikanat vardı ve beyaz olan kuşum baskınlık kuramıyordu ben de hayrına kuş bakmadığım için değiştirmeye karar verdim.Daha ufak 6 7 aylık minyon bir dişi kuş aldım (Erkek +1yaşında) kuyruk ve sırtına dokunduruyor sakin bir kuş, bana daha tam alışamadığı için bazen yaklaşırken benden ürküyor ve erkeğe yaklaşıyor daha önceden çok kızgın olan kuşum şimdi bu dişiyi yanından kovuyor yaklaşınca gaga vuruyor daha 2 3 günn oldu yanına koyalı hiç olumlu bir davranışlarını göremedim. (Daha öncelerinde sakin bir kuştu ve şimdilerde kulak dudak falan ısırınca kopartıyor o derecede kötü ama ele kola geliyor biraz tuhaf bir kuş)
Eş seçiminde en önemli olan şey kuşunuzun seçmesi bence aldığınız petshopa götürün ve kızgın dişilerin arasına salın o kendisi seçer benim de bir sultan papağanım var böyle yaptım bir sıkıntı çekmiyorum yine üstadlar daha iyi bilir

Şahin4231

Aktif Üye
Diğer kuşlarda olabilecek hastalıklardan dolayı salma olarak alamıyorum o yüzden kendim seçmek zorundayım siz de bilirsiniz ortamların durumunu başka yollar bulmak zorundayım.

Üst Alt