Evet bir şey olmamış ama olmicak anlamina gelmez. Lütfen kuş kendi girsin yikansin mudahale edilmeden ve lütfen suyuna hiçbir kimyasal madde koymayın bundan sonra.
Benim bir tanıdığım kuşu önce sabunluyor sonra şampuanlıyor en son sirkeli suyla yıkıyormuş o anlatırken ağzım açık dinledim neden böyle yapıyorsun dedim güzel kokması hoşuma gidiyor dedi yapma dedim ama dinlemedi bi de savunuyor herkes şampuanlıyor dedi
Kimyasal içeriği olduğundan yıkanmaması gerektiğini düşünüyorum kuşlar zaten pislik içinde yaşayan canlılar değil suyuna katabileceğin hayvan şampuanları mevcut onların bile zararlı olup olmayacağı muamma diyorum önermiyorum zararlı olduğu kanaatindeyim. Gerisi takdiri ilahi diyorum
Kimyasal içeriği olduğundan yıkanmaması gerektiğini düşünüyorum kuşlar zaten pislik içinde yaşayan canlılar değil suyuna katabileceğin hayvan şampuanları mevcut onların bile zararlı olup olmayacağı muamma diyorum önermiyorum zararlı olduğu kanaatindeyim. Gerisi takdiri ilahi diyorum
Bende kesinlikle aynı görüşteyim hatta muhabbet kuşları aslında çok fazla yıkanma ihtiyacı olan kuşlar da değiller sık sık yıkananlar da suyla oynamayı ve sıcak havalarda serinlemeyi seviyorlar
Şampuan vs. Kuşun derisine Zarar verir sonra kuşum kendini neden kasıyor, kazıyor kanatıyor oluyor maceraya hiç gerek yok doğasında kuş şampuan aramıyor veya üretmiyor