• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çubuk şeklinde dışkı

Tansu

Yeni Üye
Merhabalar kuşlarımın dışkıları bir haftadır takip ediyorum çubuk şeklinde üre dediğimiz beyaz kısım su gibi kafes temizligi yaptım ancak bu kadar yakalayabildim yem yeme su icmede sıkıntı yok iştahlılar Ekli dosyayı görüntüle 29551

Tansu

Yeni Üye
Çok üzülüyorum sağlıklılardı bakımlarına özen gösteriyorum ama neden böyle oldu

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hava akımına maruz kaldı mı?
Yem dışında bir şey yediriyor musunuz?
Ek gıda olarak vitamin veriyor musunuz? Tarihleri geçti mi?
Odada bitki bulunuyor mu? Yemiş olabilirler mi?

Tansu

Yeni Üye
Hava akımına maruz kaldı mı?
Yem dışında bir şey yediriyor musunuz?
Ek gıda olarak vitamin veriyor musunuz? Tarihleri geçti mi?
Odada bitki bulunuyor mu? Yemiş olabilirler mi?
Kapalı balkondalar çok sıcak oluyor mecbur açıyorum cam fakat akşam mutlaka kapalı vitamin üreme için E vitamini vardı tarihi geçik değil hatta az önce ekledim yumurta maması yiyorlar en geç iki saate önlerinden alıyorum bitki var ama ulaşmaları mümkün değil

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşu balkonda tutmayın... Sakin ve huzurlu bir odada tutun... Açık camlı bir odada kuşlarınızı tutmayın çünkü hava akımında kalır ve hasta olur... Bitkilere kuşlar ulaşabilir ve zehirlenme riski ile karşı karşıya kalır... Kafesiniz temiz değil onu iyi dezenfekte edin... Kafes aksesuarlarını da... Kuşlarınıza kaliteli yem, vitamin, probiyotik, grit kuş kumu ve kalamar kemiği sununuz... Bunlar kuşların en temel ihtiyaçlarıdır...

Tansu

Yeni Üye
Kuşu balkonda tutmayın... Sakin ve huzurlu bir odada tutun... Açık camlı bir odada kuşlarınızı tutmayın çünkü hava akımında kalır ve hasta olur... Bitkilere kuşlar ulaşabilir ve zehirlenme riski ile karşı karşıya kalır... Kafesiniz temiz değil onu iyi dezenfekte edin... Kafes aksesuarlarını da... Kuşlarınıza kaliteli yem, vitamin, probiyotik, grit kuş kumu ve kalamar kemiği sununuz... Bunlar kuşların en temel ihtiyaçlarıdır...
Hepsi mevcut kullanıyorum kafeste son durum bu ızgara kullanmak gerekiyor mu çıkarabilirmiyim keyifleri yerinde yumurta mamasi verdim en fazla iki saat tutup geri aldımEkli dosyayı görüntüle 29553

Üst Alt