• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Crystalin animal health orjinallik

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Bugün bu ürünü aldım ancak resmen çamaşır suyu kokuyor bu normal mi kullanan kişilere sormak istedim kuşlarıma zararlı ürün kullanmak istemem özellikle de çamaşır suyu gibi tehlikeli bir madde

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Belki başka kullan arkadaşlarda vardır onların yorumunu da beklemek gerek. Ama benim kullandığım ürün kokusuz idi. Eğer ki çamaşır suyu gibi kokuyorsa hiç riske girmeyin ve kullanmayın derim.

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Belki başka kullan arkadaşlarda vardır onların yorumunu da beklemek gerek. Ama benim kullandığım ürün kokusuz idi. Eğer ki çamaşır suyu gibi kokuyorsa hiç riske girmeyin ve kullanmayın derim.
Katlıyorum ben de kullandım koku yoktu.

Zeus

Müdavim
Bugün bu ürünü aldım ancak resmen çamaşır suyu kokuyor bu normal mi kullanan kişilere sormak istedim kuşlarıma zararlı ürün kullanmak istemem özellikle de çamaşır suyu gibi tehlikeli bir madde
Bu ürün maalesef kokuyor 😊 bir kaç şişe bitirmişliğim var. Genelde kutusunda bandrol olur, yırtık değilse sahtedir diyemeyiz.

Zeus

Müdavim
Benim kullandığım ürün kokusuzdu ondan eminim. İçeriğini mi değiştirdiler naptılar acaba 🥺😫🫤
Çamaşır suyu gibi değil ama dezenfektan kokusu gibi bir kokusu var, köpeğimizin hastalığı sürecinde uzun bir süre kullandık oradan biliyorum. Bir kaç yıl önce aldığım en küçük boy beyaz şişe kokmuyordu mesela ama sonradan aldığım bütün mavi şişeler kokuyordu 😅 hatta sahte olmasın diye veterinerden alıyordum. Muadil başka bir ürün daha vardı BİOXİ ANİMAL HEALTH o da fena değil ama o da kokuyor.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Çamaşır suyu gibi değil ama dezenfektan kokusu gibi bir kokusu var, köpeğimizin hastalığı sürecinde uzun bir süre kullandık oradan biliyorum. Bir kaç yıl önce aldığım en küçük boy beyaz şişe kokmuyordu mesela ama sonradan aldığım bütün mavi şişeler kokuyordu 😅 hatta sahte olmasın diye veterinerden alıyordum. Muadil başka bir ürün daha vardı BİOXİ ANİMAL HEALTH o da fena değil ama o da kokuyor.
Mavi şişe hiç kullanmadım ben. Kullandığım dediğiniz gibi küçük beyaz bir şişede ve fıs fıs şeklindeydi. Belki sonradan içeriği güncellemiş olabilirler.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Bunların çeşidi çok yani dezenfektan için mi, yüzeysel yaralar için mi, mantar enfeksiyonları için mi? Hepsi ayrı ayrı kokar ama yaralar için olanı kokusuzdur😊👍