• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Görsel Paylaşım Çorum Sultan Papağanı Sahiplendirme

HasanD

Yeni Üye
Çorum’da 1 yaş civarı erkek sultan papağanımı yeterince ilgilenemediğim için üzülerek sahiplendirmek istiyorum. 2 aydır bende ve yeni yeni ele alışmaya başladı. ‘Anneni seviyorsan alkışla’ şarkısının ıslığını taklit etmeye başladı. Çok hareketli, tam olarak sağlıklı bir kuş. Şu anda tüy döneminde ve yeni tüyleri görünmeye başladı. Vitamin takviyesi vermekteyim. Meyve yedirmekteyim. Spreyle banyo yaptırmaktayım. Kafesi tüllü, 2 kapılı, 3 yemlikli. Tabanı ızgaralı. Resimlerde görüldüğü gibi kafes içinde suluk, merdiven, zilli salıncak, çıkarılabilir yiyecek kabı olan tahta tünek, 2 uzun tünek, iki yanı tahta tünekli yatak, kalsiyum kalamar kemiği, gaga taşı mevcut. Çok ilgi ve iletişim isteyen bir hayvan. Bense yeterince ilgilenemediğim için üzülüyorum. Güzel ilgilenebilecek birisine sahiplendireceğim.IMG_3975.jpegIMG_3972.jpeg

isotbiber2121

Yeni Üye
merhaba efendim ben kuşunuzu sahiplenmek isterdim yalnız yerim diyarbakır olduğu için ulaşımda sıkıntı olabilir ama yinede siz bilirseniz isterseniiz seve seve sahiplene bilirim ulaşımıda çözebiliz çok güzel maşallah:love: