Yeniden merhaba ,) Dans
acaba bu disari cikmak istiyorum, sal beni hareketi mi?
Cikardim, biraz uctu sonra yeniden kafesine biraktim, sonra sakinlesti.
Bu hareketi her gordugumde disari cikarmali miyim yoksa sakinlesmesini mi beklemeliyim?
Yeniden merhaba ,) Dans
acaba bu disari cikmak istiyorum, sal beni hareketi mi?
Cikardim, biraz uctu sonra yeniden kafesine biraktim, sonra sakinlesti.
Bu hareketi her gordugumde disari cikarmali miyim yoksa sakinlesmesini mi beklemeliyim?
Bir sey daha sorsam, farkli fikirler almak istiyorum oyuncaklara kolay ulasmasi icin nasil bisey yapabilirim?
akil edemedim asarken :/ gerci degistiririm yerlerini ama mantigi kuramadim? ?
Kafes araliklarimiz cok genis oldugu icin (3.5cm), hic bir pullu vidali tunek/oyuncak olmadi.
Bende zihnisinir projesi olarak tahta dil cubuklarini pul (rodela) olarak kullanip, yine kendi kelebek somunlariyla sabitledim ,)
Simdi acaba bu tahta dil cubuklarini bu cocuk kemirir mi?
Aslinda goruyorum bir cok oyuncakta kullanilmis, yurtdisinda satilan oyuncaklarda da kullanilmis fakat sizlere de sorup emin olmak istedim.
Merhaba eğer farketmezse kemirmez yok eğer onun kemirerek sevdiği bir ahşap olduğunu farkederse zaten anlarsınız o zaman tedbir alırsınız
Videodaki hareket ise tahmin ettiğiniz gibi beni çıkar kivranmalaridir
Bir sey daha sorsam, farkli fikirler almak istiyorum oyuncaklara kolay ulasmasi icin nasil bisey yapabilirim?
akil edemedim asarken :/ gerci degistiririm yerlerini ama mantigi kuramadim? Ekli dosyayı görüntüle 103240?
Merhaba eğer farketmezse kemirmez yok eğer onun kemirerek sevdiği bir ahşap olduğunu farkederse zaten anlarsınız o zaman tedbir alırsınız
Videodaki hareket ise tahmin ettiğiniz gibi beni çıkar kivranmalaridir
denedim de olmadi :/ t tunegin orta kismi uzun kaldi bayaa asagida kaldi :/
Sizi daraltmayim bu sefer dedim aahhaha ,)
fotografta gorunen kivrimli zimbirtiyi kullanicam sanirim :/