• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çok üzgünüm yumurtası kırılmış 😥

zelihaaleksandr

Paylaşımcı
Estağfurullah ablacım bilgi paylaştıkça değer kazanır😊🥰
Abla güncel dışkısı bide böyle yaptım kafesi ızgarayı çıkardım olası yumurta düşerse kırılmasın diye tahta tünek taktım o plastiği de kalamar su ve yuvaya yakın olsun diye taktım yaparken dişi yuvaya girdi ve felaket bağırdı ilk defa çok korktum stres mi oldu acaba @Burçak A.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Abla güncel dışkısı bide böyle yaptım kafesi ızgarayı çıkardım olası yumurta düşerse kırılmasın diye tahta tünek taktım o plastiği de kalamar su ve yuvaya yakın olsun diye taktım yaparken dişi yuvaya girdi ve felaket bağırdı ilk defa çok korktum stres mi oldu acaba @Burçak A.
Yumurta var ablacım korkma uyusunlar tedirgin olmasın, sabır güzel olmuş

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Kendi halinde kalsınlar, gebe 🙏🌸

zelihaaleksandr

Paylaşımcı
Yumurta var ablacım korkma uyusunlar tedirgin olmasın, sabır güzel olmuş
Ya abla 😥 diğer yumurtada kırılmış zarı zarar görmemiş ama tırnak kadar kırık var ve anne üstünü talaşla örtmeye çalışıyor şimdi ışıklarını kapatayım dedim eşim yuvaya talaş dökmüş @Burçak A.

Son düzenleme:

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Nette o çatlağı cerrahi bantla kapatın zarı zarar görmemiş ise çıkar diyor yapayım mı öyle birşey uyuyamıyorum gerçekten bizim tecrübesizliğimiz yüzünden 2 yumurtada boşa gitti kızımın canı yandı o kadar
Bence ellemeyin, kendi haline bırakın zara bir şey olmadıysa o kendisi ya yatar ya da kırar 🙏🌸

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Çok üzgünüm cokk 😥
Talaşı atmak için uğraşırken yumurtaya çarpmış olabilir, bilerek olmuyor ablacım, bunlar tecrübe malesef, stres olmuş
Yuvaya müdahale stres yapar, yumurta da çok kırılma yoksa hava almazsa gelişebilir, anne atabilirde yuvadan, zamana bırak dokunmayın siz, kendi haline bırakın, yemini suyunu mamasını verin yesinler, gerisi takdiri ilahi 🤲😊

zelihaaleksandr

Paylaşımcı
Talaşı atmak için uğraşırken yumurtaya çarpmış olabilir, bilerek olmuyor ablacım, bunlar tecrübe malesef, stres olmuş
Yuvaya müdahale stres yapar, yumurta da çok kırılma yoksa hava almazsa gelişebilir, anne atabilirde yuvadan, zamana bırak dokunmayın siz, kendi haline bırakın, yemini suyunu mamasını verin yesinler, gerisi takdiri ilahi 🤲😊
Bu bana çok iyi ders oldu asla asla ellemek yok yem su yumurta sebze başka ellemek bakmak dokunmak yok eşime de çok kızdım talaştan sonra oldu çünkü sağlamdı yumurta sizede attım hatta

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Hayır kızımın canı yandı o kadar ona mı üzüleyim 2 yavru hayatı gitti onami üzüleyim başıma ağrı girdi artık yem su dışında ellemek bakmak yok dersimi çok büyük aldim
Bekleyelim bakalım yumurtayı atacak mı yoksa yatacak mı 🙏🌸

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Tamamdır hocam sağolun dua edin bizim için tekrar hakkınızı helal edin sisirdim gece gece başınızı
Estağfurullah lütfen böyle düşünmeyin, her zaman rahatlıkla sorabilirsiniz dayanışma daima iyidir 😍 Benim de kızım yumurtladı siz de dua edin dolu çıksın 😍😍

Üst Alt