• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çok üzgünüm yumurtası kırılmış 😥

zelihaaleksandr

Paylaşımcı
Dişiyi sırttan olursa net belli oluyor ablacım
Dişi poposu bayağı şiş geldi bu defa abla hemen videosunda aticam şimdi tahta tünek bugün yine başka aldım yarın takicam inşallah sıkıntı olmaz demi kuşlar için değişim

Ekli dosyalar

zelihaaleksandr

Paylaşımcı
İzledim ablacım yumurta arda arda da gelebilir, yarın da olabilir, sen üzülme, tedirgin de etme ablacım yuvaya sahip bir dişi maşallah
Evet evt zar zor çektim videoyuda fotoğrafida hemen yuvaya kaçıyor 🥰 maşallah çok güzel anne olacak eminim inşallah kuluçkaya yatmaya başlar sağlıklı olurlarda

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Evet evt zar zor çektim videoyuda fotoğrafida hemen yuvaya kaçıyor 🥰 maşallah çok güzel anne olacak eminim inşallah kuluçkaya yatmaya başlar sağlıklı olurlarda
Tüneği yanına kalamar kemiği as ablacım, karşısına gaga taşı olsun, anne kuş yuvalığa yakın yerden çok yer, yemliği de yakına çek, yer girer🤲😊

zelihaaleksandr

Paylaşımcı
Tüneği yanına kalamar kemiği as ablacım, karşısına gaga taşı olsun, anne kuş yuvalığa yakın yerden çok yer, yemliği de yakına çek, yer girer🤲😊
Kalamar diğer tarafta yuvaya yakın yapayım suluyu falan hepsini tünek yanına alayım abla tahta tunegi taksam sorun olurmu şuan

Üst Alt