muhabbetkusum5
Aktif Üye
buraya zaten konu açmıştım iki üç gündür kuşumda bir hırıltı vardı solunumla alakalı bir durum olabileceği söylendi. veterinere gidip gitmemek arasında kalmıştım ama daha kotu bir şey olmasından korktuğum için bugün gittik. ve gitmeden önce kuşum cok hasta DEĞİLDİ. yemesinde bir problem yoktu ama ben o sesten endişe ettim çünkü daha önce de farklı hastalıklar yaşamıştı her kuşun yaşadığı gibi. bugün gittiğimde stetoskopla kuşumu dinledi ve zor nefes aldığını söyledi. ağızdan ilaç verilmesi gerektiğini söyledi. bende elimize alınca ekstra strese giriyor suluguna koysam olmaz mı dedim. çünkü daha önce de suluguna koyup tedavi ettiğimiz çok oldu. veteriner ise o şekilde öleceğini tedavinin hemen yapılması gerektiğini söyledi ve eline alıp kuşumun boğazından kulak çubuğu ile örnek aldı . çıkardıktan sonra kanama oldu. bunu görünce kuş son aşamada ölebilir dedi ama o kulak çubuğunu fazla bir şekilde zarar verecek şekilde soktu devamında ise ağızdan ilaç verdi art artda damla şeklinde. zaten kafesine geri koyduğu zaman kuşumun hali kalmamıştı ve düştü birkaç dakika içinde de can verdi. çok üzgünüm veterineri suçlamak gibi bir huyum yok ama burada sabah iyi gittiğim veterinerdeki kuşum ölü şekilde çıktı. buraya da o videoyu atmıştım sadece bir hırıltı sesi hickırık sesi gibi ses çıkarıyordu ancak yeme içmesi normaldi. şu an çok pişmanım o veterinere götürdüğüm için ve çok üzüntülüyüm. kuşuma bakamıyorum bile kendimi de sucluyorum neden götürdüm diye. Eskişehirde ikamet ediyorum ve götürdüğüm veteriner burdaki tek kuş veterineri. Duru Kuş kliniği.