• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çok su içiyor

Cicikuşşş

Paylaşımcı
İyi günler kuşum son günlerde çok su içiyor hava hissedilen 40 derece. Evşm içi sürekli 29 30 derece oluyor. Sıcak olduğu için mi çok içiyordur.Çok su içtiği için dışkısında çok su oluyor çişi oluyor yani sürekli önceki gibi kuru dışkı bırakmıyor. 2 3 gündğr sabahları uyanınca çok içiyordu o yğzden sabah suku dışkı bırakıyordu ama bugğn gün şçinde sğrekli suyuna gitti ve devamlı sulu dışkı boraktı. Genel durumu iyi bunun dışında sıkıntımız yok.
2.bir sorum da şu kuşum daha 4 aylık kafesine banyoluk takınca yıkanmak yerşne oyuna çeviriyor içine balını sokup konulmaya başlıyor sesini yankılattırıypr çok sevdiği için ve banyosu takılıyken sürekli su şçiyor o zaman da dışkıyı sulu atıyor. Sizce banyoluğu takmamalı mıyım yoksa alışsın diye sürekli takılı mı bırakmalıyım ev 29 30 derece çok sıcak oluyor

Cicikuşşş

Paylaşımcı
Sıcaklarda su içimi artar ama dışkı atar mısınız? Bakalım.Banyoluğun içine az kıvırcık koyun çok az zamanla alışır.
Dışkıyı sabah atacağım abi şimdi uyuyor uyumadan temizlemiştim altını. Hem çok dışkılamamıştır hem de uykusunu bölmeyeyim

Cicikuşşş

Paylaşımcı
Sıcaklarda su içimi artar ama dışkı atar mısınız? Bakalım.Banyoluğun içine az kıvırcık koyun çok az zamanla alışır.
Abi 2 fotoğraf atıyorum birincisi gece dışkıladığı dışkılar. 2. Side sabah uyandığında çok su içip sulu dışkı bırakıyor demiştim o dışkılar. Gün içinde de çok su tüketirse benzeri dışkı bırakıyor

Cicikuşşş

Paylaşımcı
Sorun olduğunu düşünmüyorum ev çok sıcak ve nemi yüksek olduğundan yapıyordur elektrolit alıp kullanın ve arada bir probiyotik vererek sorun ortadan kalkacaktır.
Dün kullandım elektrolit abi ge oral kullandım ne sıkkıkka vermeliyim. Probiyorik enterobact haftada 1 veriyorum

Cicikuşşş

Paylaşımcı
Sorun olduğunu düşünmüyorum ev çok sıcak ve nemi yüksek olduğundan yapıyordur elektrolit alıp kullanın ve arada bir probiyotik vererek sorun ortadan kalkacaktır.
Abi böbrekle ilgili sıkıntı olsa başka belirtiler de verirdi değil mi

Üst Alt