• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tüy Dönemi Çok sık tüy değişimi-dökümü

Emir Ahmet 27

Yeni Üye
Merhabalar muhabbet kuşum 9 aylık erkek kendisi sürekli tüye giriyor nerdeyse ayda 1 kere giriyor diyebilirim şuan kapsülleri yok ama tüye girdiğini kafes tabanındaki tüylerden anlayabiliyorum uzun kanat tüyleri de düşmüş ama peşine küçük kanat tüyleri çıkmış uçuş performansı düştü o yüzden oda sıcaklığı 23 derece tutmaya çalışıyorum bazen 20 dereceye düşüyor ben işteyken evde doğalgaz açık olmasına rağmen sadece 20 ye düşüyor oda sıcaklığı ondan dolayı mı oluyor anlayamadım

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Güncel durumunun gözükeceği bir video eklermisiniz düzenli kullandığınız takviyeler var mı?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar muhabbet kuşum 9 aylık erkek kendisi sürekli tüye giriyor nerdeyse ayda 1 kere giriyor diyebilirim şuan kapsülleri yok ama tüye girdiğini kafes tabanındaki tüylerden anlayabiliyorum uzun kanat tüyleri de düşmüş ama peşine küçük kanat tüyleri çıkmış uçuş performansı düştü o yüzden oda sıcaklığı 23 derece tutmaya çalışıyorum bazen 20 dereceye düşüyor ben işteyken evde doğalgaz açık olmasına rağmen sadece 20 ye düşüyor oda sıcaklığı ondan dolayı mı oluyor anlayamadım
Merhaba oda sıcaklığı etkiler, fazla yulaflı beslenme şekli etkiler,
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
btAmin forte takviyesi tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir dengeyi sağlar, haftada iki gün verin
Kalitesiz tüy yapısı, düşük bağışıklık etkiler

Üst Alt