• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cok merak ediyeoum cocugumun cinsiyetini

Kullanılan İlaç
Polivit vitamin.kullaniyorum suyuna
Merhaba kusmun cinsiyetini bir türlü anlamıyorum ben erkek olmasını.cok aşırı istiyorum herr gün eğitim.veriyorum.4 ay oldu bizimle oyuncu elime alıştırdım cok asiir seviyroum.evladim.gibi oldu hiç yalniz bırakmıyorum ama konuşmasını çok istiyorum annelerin.kusu 2 ayda konusdu benimkide konsusun istiyorum.herseyi birakdim.sadece onunla ilgileniyorum sizce cisnyeti ne ceresi bir mavisi oluyor birde morumsu gibi resimlerde bey gibi çıkıyor ama beyaz değil lütfen bana yardımcı olun çok.heycanliyim cinsiyetini.ogrenmek için resimlerini çok zor cekdim.sureklj.oyun istiyor umarım.yeterli olmusdurEkli dosyayı görüntüle 5045Ekli dosyayı görüntüle 5046Ekli dosyayı görüntüle 5047Ekli dosyayı görüntüle 5047Ekli dosyayı görüntüle 5046

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
hayırlı olsun, güzel bir dişi ama endişe etmeyin dişiler de konuşur. Belki erkekler kadar fazla kelime dağarcığı yoktur ama ilgiliyi kesmezseniz konuşur.
Sağlıkla besleyin inşallah

Rusalka

Aktif Üye
Dişi kuşlarda kelime söyleyebilir erkeklere göre biraz daha üstüne düşmek gerekiyor. Dişi kuşlar bana daha zeki geliyor merak etmeyin iyi bir ilgiyle hepsi olur önemli olan sevginizi hiasetmesi
Dişi kuşların daha zeki olduğuyla ilgili araştırmalar okumuştum ben de. Kendim şuana kadar 1 dişi kuş besledim 3 erkek kuşum oldu büyük bir istatistik değil ama gerçekten dişi kuşumun zekası çok yüksekti erkeklere göre. Ancak konuşma yönünde tabi dişi kuşlar geri planda kalıyor konuşmaz değil fakat daha az konuşuyorlar.