• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çok kötü ısırıyor

Cxcx

Paylaşımcı
Bize alışık ama asla vazgeçmiyor insan etini özellikle arıyor el,kol,boyun yapıştığı yeri koparıyor huyu mudur ?
Şarkı söyleyince falan eşlik ediyor ama yanımıza yaklaşmak için fırsat kolluyor bulduğu anda sürekli videodaki gibi hiç durmadan koparıyor

Cxcx

Paylaşımcı
çok tatlı benimkide böyleydi yAvruyken aldım. Isırdığı zaman yüksek sesle hayır diyordum tınlamıyordu sonra her yaptığında hayır diyip bağırıyordum sonradan bıraktı daha yapmıyor😂😂😂dene istersen sesini çıkar biraz
Valla o kadar çok denedim ki..
Şarkı söyleyince dediğim gibi eşlik ediyor bizden korkmuyor,sanki ısırıp koparmak hoşuna gidiyor..
Bağırınca da hiç istifini bozmuyor :(
Ellerim yara içinde.. 8 aydır bizimle.. ne yapacağımızı şaşırdık

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bağırmanin pek bir işe yaricagini düşünmüyorum. Hatta daha da agresiflesebiliyorlar. Ya ısırmayı huy edindi yada karakteri o şekilde. Eğer karakterinde varsa maalesef huyundan vazgeçirmek zor. Ama onu bişey sanıp alışkanlık haline getirdiyse o huyundan vazgeçebilir. Onu da bagirmadan tepki vermeden yanlış bir şey yaptığını hissetirmeniz lazım.korkutmadan ürkütmeden elinizle hayır işareti yaparak yada ısırığı zaman şsstttt diyerek. Ama tabiki zaman da büyük faktör.

cimennnn

Tutkulu
Bizimki 4 senedir bizimle benim hala ellerim yara bere içinde kendini sevdirmekten hoşlanmıyo malesef biz de onu öyle kabullendik bağırmak vs çözüm olur mu bilmiyorum ama bende çok kızıyodum ama pek etkisini görmedim o modunda değilse dokunmamayı tercih ediyorum 😊

Cxcx

Paylaşımcı
Evet malesef öyle haklısınız.. 8 tane yavrumuz oldu 1 i bizimle 7 sini hediye ettik malesef diziye benzeyenleri aynı onun tarzında ısırıyor erkeğe benzeyenler hiç ısırmıyor.. bağırmak hiçbir etki yapmıyor gerçekten de.. böyle kabullenmek gerekiyor teşekkürler :)

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşunuz oyun olarak görmeye başlamış, bağırmak çare değil. O ısırdığında tepkisiz kalmaya çalışın zamanla bırakacaktır

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Benim dişi sultanda da var aynı şekilde, cimciklemek gibi, sevgi göstergesi ve evet canını çok yakıyor))