• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çok durgun

Limonhasta

Yeni Üye
Hiç bir sorunu yoktu keyfi yerinde konuşyordu dün bir anda durdu köşeye çekilip kabarmaya başladı yem yemeyi bıraktı daldarı yiyordu onuda yememeye başladı sadece su içiyor. Yumurta patates haşalamasa koydum yemiyor. Suyuna divitsol ekledim içiyor ama yemyeşil dışkısı. Elle besleme yapsam ne yedirmem lazım

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İyice haşlanmış yumurta sarısı mısır unu ve suyu yoğurt kıvamına getirin. Siringayla ağızdan vermeye çalışın. Aç kalmaması lazım daha da halsiz düşer. Elinizde probiyotik varsa çok az miktar yaptığınız mamanın içine koyabilirsiniz. Herhangi bir hava akımına maruz kaldı mı yada başka bir etken.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Evet elle besleme yapsan iyi olur 👍 besleme maması ve aparat temin ediniz çok acil ve ayrıca bulabilirseniz vitaform alın dediklerimi aldıktan sonra buraya resim paylaşın tarif edelim
Not: Önceliğiniz kanatlı uzmanı olsun

Limonhasta

Yeni Üye
Hava akımına maruz kalmadı sadece önü açık etrafı örtülü odasında kesinlikle cam açmıyorum. Kızışma dönemidi yanına dişi aldık gayet mutludu yemini yiyordu aniden oldu ne olduysa az önce dal darı verdim 5 tane yedi yattı. Kendisini temizleyip yatıyor. Dişi kuşta onun yanında onu temizliyor

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Şuan bence hemen dişi kuşu ayırın. Ve kuşun tabana inmesi çok normal değil. Kanatlı uzman görmeli 🙏🏻

Limonhasta

Yeni Üye
Veteriner götürdüm mama verdi midesini temizledi ama daldarı kırmıyor gündüz 1 gibi yediği mamayla duruyor su içmiyor dışko yeri tüyleri yeşil olmuş. Bugün ince bir ıkınma sesi çıkararak beyaz dışkı çıkarttı

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşu besleyin veya besletin kendi başına yiyecek kadar güçlü değildir yemiyorsa siz yardım edeceksiniz sizin sorumluluğunuzda Kendi kendine yemesini beklemeyin yakınlarda petshop varsa besleme maması ve aparat temin ediniz kuşu kutuda götürün beslesinler size öğretsinler veya hergun götürün 👍

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Kuşu besleyin veya besletin kendi başına yiyecek kadar güçlü değildir yemiyorsa siz yardım edeceksiniz sizin sorumluluğunuzda Kendi kendine yemesini beklemeyin yakınlarda petshop varsa besleme maması ve aparat temin ediniz kuşu kutuda götürün beslesinler size öğretsinler veya hergun götürün 👍
Apart dediğiniz ne oluyor?

Üst Alt