- Hastalık Belirtileri
- Durgunluk ve sıcakkanlı davranma
- Hastalık Belirti Tarihi
- 20 Eki 2025
Herkese merhabalar arkadaşlar. Benim sizlere acil danışmam gereken birşey var: Benim çift kuşlarımdan dişinin kuyruğu, ben evde yokken rahat girip çıksınlar diye açık bıraktığım ve erkek kuşumun tutacağı didiklemesi sonucu kapanan kafes kapağına sıkışmış. Kanama falan yok, tüm tüy köklerine baktım. Ama hepsi kopmuş. );
Biraz araştırdım bana Rohnfried BT Amin Forte önerdiler en az 1 aylık sürede kuyruğunun yeniden çıkması için. Sizler ne önerirsiniz acaba ve ne kadar süreyle kullanmalıyım? Bir de bu kuyruk, yeniden çıkar; değil mi? Çok korkuyorum ya çıkmazsa diye. Şu an baya durgun ama hastalıktan değil, normal uçuyor şimdilik. Sanırım epey korkmuş. Normalde yanıma yaklaşmayan kız, bugün dibimden ayrılmıyor.
Biraz araştırdım bana Rohnfried BT Amin Forte önerdiler en az 1 aylık sürede kuyruğunun yeniden çıkması için. Sizler ne önerirsiniz acaba ve ne kadar süreyle kullanmalıyım? Bir de bu kuyruk, yeniden çıkar; değil mi? Çok korkuyorum ya çıkmazsa diye. Şu an baya durgun ama hastalıktan değil, normal uçuyor şimdilik. Sanırım epey korkmuş. Normalde yanıma yaklaşmayan kız, bugün dibimden ayrılmıyor.
Ekli dosyalar
-
1.1 MB Görüntüleme: 10