• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Çok büyük dışkı

Wojkalthefather

Yeni Üye
Bu sabah uyandığımda tunegin üzerinde bir dışkı yığını gördüm bilmiyorum tek seferde mi çıkardı yoksa uyurken salıncakta uyududa ora dami birikti ama üzerinde kan da gördüm o yüzden tek seferde çıktığını düşünüyorum en son salıncakta dişi uyuyordu ama erkekte olabilir ikiside her zamanki gibi duruyor anormal bi davranıları yok dün banyo yaptırmıtım ondan olabilir mi acaba3082.jpg

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bu sabah uyandığımda tunegin üzerinde bir dışkı yığını gördüm bilmiyorum tek seferde mi çıkardı yoksa uyurken salıncakta uyududa ora dami birikti ama üzerinde kan da gördüm o yüzden tek seferde çıktığını düşünüyorum en son salıncakta dişi uyuyordu ama erkekte olabilir ikiside her zamanki gibi duruyor anormal bi davranıları yok dün banyo yaptırmıtım ondan olabilir mi acabaEkli dosyayı görüntüle 101287
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 😊
Kuşun yandan popo gözükecek şekilde tünekte fotoğrafını paylaşır mısınız lütfen görelim bakalım

Wojkalthefather

Yeni Üye
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 😊
Kuşun yandan popo gözükecek şekilde tünekte fotoğrafını paylaşır mısınız lütfen görelim bakalım
Hoşbuldum teşekkür ederim Telefonu görünce dişi biraz korkuyo o yüzden onu adam akıllı cekemedim

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hoşbuldum teşekkür ederim Telefonu görünce dişi biraz korkuyo o yüzden onu adam akıllı cekemedim
Merhaba, gebe olma ihtimali var😊
Plastik tünek bakteri yayar yerine ahşap tünek kullanın lütfen sağlığı açısından gereklidir
Kafesi kemirmişler, değişmesi gerekiyor zehirler Allah korusun 😊🤲
Yuvalık takın gözlemleyin

Wojkalthefather

Yeni Üye
Merhaba, gebe olma ihtimali var😊
Plastik tünek bakteri yayar yerine ahşap tünek kullanın lütfen sağlığı açısından gereklidir
Kafesi kemirmişler, değişmesi gerekiyor zehirler Allah korusun 😊🤲
Yuvalık takın gözlemleyin
Ablama dedim zaten kuşlar bende kalmıyor tahta tünekleri de var normalde ondaydi getirmemiş aynı şekilde boyasız kafes almasını da söylemiştim ama hanımefendi Pembe istemiş o yüzden kavga da ettim yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum teşekkür ederim ilginiz için

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ablama dedim zaten kuşlar bende kalmıyor tahta tünekleri de var normalde ondaydi getirmemiş aynı şekilde boyasız kafes almasını da söylemiştim ama hanımefendi Pembe istemiş o yüzden kavga da ettim yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum teşekkür ederim ilginiz için
Rica ederim 😊

Üst Alt