• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Çok acillll

Pastel

Yeni Üye
Arkadaşlar kuşum zarar nefes alliyor ayakları tutmuyor

Rusalka

Aktif Üye
Arkadaşlar kuşum zarar nefes alliyor ayakları tutmuyor
Burada zaten oldukça kötü görünüyor.. Kaybınız için çok üzgünüm ancak daha önce fark ettiğiniz bir belirti olmamış mıydı hiç? Öncesinde bir kanatlı uzmanı görse farklı olabilirdi diye düşünüyorum. En azından bundan sonraki durumlarda daha hızlı davranmak açısından yazdım bunu. Çok üzgünüm.

Pastel

Yeni Üye
Burada zaten oldukça kötü görünüyor.. Kaybınız için çok üzgünüm ancak daha önce fark ettiğiniz bir belirti olmamış mıydı hiç? Öncesinde bir kanatlı uzmanı görse farklı olabilirdi diye düşünüyorum. En azından bundan sonraki durumlarda daha hızlı davranmak açısından yazdım bunu. Çok üzgünüm.
Şuan halla can çekişiyor götürdüm boynu kırılmış adam yapcak birey yok dedi felç kalma durumu yüksekmiş ama şuan nefes alabiliyor felç kaldı

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
çok üzüldüm dostumuz için hiç beslenememiş gibi sanki bu kırıktan ziyade kuruma hastalığından hayatını kaybetmiş gibi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşu elle besleyin elinizden geleni yapın..

Ahmed

Müdavim
kan var hayvanın her tarafında

Pastel

Yeni Üye
üzgünüm kaybınız için ama nasıl bu hale geldi bu hayvan. bakımını nasıl yaptınız?
Aldığımızda hastaydı bende ölmesin diye uzmana götürdüm ilaç verdiler onlarıda verdim sabah kalktığımda bu şekildi ayağı kırıldı sandım yok hastalığı ilerlemiş

Pastel

Yeni Üye
çok üzüldüm dostumuz için hiç beslenememiş gibi sanki bu kırıktan ziyade kuruma hastalığından hayatını kaybetmiş gibi
Çok iyi besledim bağırsakları kurumuş zorla su içirdim yemeklerini yedittirdim hep gözetim altındaydı herkes bi anda oldu sonra bu şekildeydi

Üst Alt