• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Çok acil

kusumiçin

Yeni Üye
Sabah uyandım, böyle duruyo. Çok az oynuyo 1 dk falan sonra geri böyle duruyo, sesi kısık çıkıyo, dal darı verdim 2 3 tane yedi bıraktı. Nefesi çok hızlı.

Ekli dosyalar

Uygar

Müdavim
Kıdemli Üye
Sabah uyandım, böyle duruyo. Çok az oynuyo 1 dk falan sonra geri böyle duruyo, sesi kısık çıkıyo, dal darı verdim 2 3 tane yedi bıraktı. Nefesi çok hızlı.
Merhaba dışkısının resmini de görebilir miyiz

erasantane

Aktif Üye
Hiç tartım yapıyor musunuz en son ölçüm değeri nedir kayıp var mı bilmekte önemli

kusumiçin

Yeni Üye
Hiç tartım yapıyor musunuz en son ölçüm değeri nedir kayıp var mı bilmekte önemli
Çok korkak. Eski sahipleri kanadını kesmiş, uçamıyo. Korkunca da yerlere düşüyo. Bir keresinde düşüp ayağını incittiği için kilo ölçümü için cesaret edemiyorum. Ama kaybının olduğunu düşünmüyorum. Dün neşeli, normaldi. Sabah böyle oldu. Büyük ihtimal babam gece balkonu açık bırakıp, odada uyudu. Soğuk değmiş olabilir. Dal darı yemeye başladı. Suyuna vitamin koymuştum bol bol içti. Kafesin yanına sıcak su koydum. Yapay zeka çok iyi bir tablo değil ölebilir dedi. Çok korkuyorum

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Çok korkak. Eski sahipleri kanadını kesmiş, uçamıyo. Korkunca da yerlere düşüyo. Bir keresinde düşüp ayağını incittiği için kilo ölçümü için cesaret edemiyorum. Ama kaybının olduğunu düşünmüyorum. Dün neşeli, normaldi. Sabah böyle oldu. Büyük ihtimal babam gece balkonu açık bırakıp, odada uyudu. Soğuk değmiş olabilir. Dal darı yemeye başladı. Suyuna vitamin koymuştum bol bol içti. Kafesin yanına sıcak su koydum. Yapay zeka çok iyi bir tablo değil ölebilir dedi. Çok korkuyorum
Merhaba büyük ihtimalle hafif soğuk aldı, oda kapısı açık olmaz, tekrarında çok hasta olabilir
Kafesi ortam sıcak olsun yeterli
Dışkı güzel en çok ne seviyorsa verin yesin aç kalmasın
Vitamin ne verdiniz

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bunu vermişti petshop. Soğuk aldıysa çok hızlı nefes alması normal mi?
Normal bir şeyden korkmuş olabilir
Bu vitamin pek fayda etmez
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir dengeyi sağlar mutlaka verin
İnternet üzerinden yada mamaist.com dan temin edebilirsiniz

♦ Bağışıklık sistemi güçlü olmalı ve probiyotik kullanmalısınız
Bölünmüş olarak temin edebilirsiniz

kusumiçin

Yeni Üye
Peki teşekkür ederim. Söylediğiniz vitaminlere bakıcam en acilinden. Ama uyandığımızda beri yani saat 7'den beri bu vaziyette. Çok hızlı nefes alıyo pek hali yok. Elime gelip 2 dk oynayıp geri evine gidiyo. Normalde min 15 dakika gitmezdi yanımdan.

erasantane

Aktif Üye
Normal bir şeyden korkmuş olabilir
Bu vitamin pek fayda etmez
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir dengeyi sağlar mutlaka verin
İnternet üzerinden yada mamaist.com dan temin edebilirsiniz

♦ Bağışıklık sistemi güçlü olmalı ve probiyotik kullanmalısınız
Bölünmüş olarak temin edebilirsiniz
@Demet bükay hanımın kekik çayıda da bu durumlarda benim kullandığım bir çözüm :) tavsiye ederim @kusumiçin

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Nasıl yapabilirim
Farklı bir şey yedi mi? Dışkı da siyahlaşma var mı?
1 çay kaşığı kekik 1 çay bardağı su ile 5 dk kaynatın
%50 su %50 kekik çayı toplam yarım suluk doldurun
Sulukta 6/7 saat kalsın, suyu tazeleyip değiştirin
Kapalı şişe su kullanın lütfen sağlığı açısından gereklidir

Üst Alt