• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çok acil yardim

Vilda7jordgubbar

Yeni Üye
Merhaba benim kuşum 2 haftadır hasta ilk başta geceleri hik hik sesleri oluyordu sonra kuyruğu sürekli olarak yukarı aşağı hareket etmeye başladı.7 gün boyunca hiprodaxi-s kullandım.2 gün vitamin 1 gün probiyotik kullandım ve kuş biraz olsa kendine geldi.Fakat kuyruğunu hala yukarı aşağı yapmaya devam ediyor ve öğürme hareketi yapıyor.Birde yem yemesi azaldı ve yemeden önce yemleri ağzına toplayıp her tarafa fırlatıyor.Bunu neden yapıyor olabilir.Saatte 10 kere felan öğürme hareketi yapıyor.Kac gündür uğraşıyorum.Etrafımde veteriner yok.Lütfen yardımcı olur musunuz

Vilda7jordgubbar

Yeni Üye

Vilda7jordgubbar

Yeni Üye

EnesGenç

Eski Forumcu
Öğürme hareketi kimi zaman normal kimi zaman ise hastalık belirtisi olabilir diğer konuya gelirsek de kuşunuzu sabit bir yere koyun titremesine öyle bakın veya az ucsa bile soluk soluğa kalıyorsa. Acilen iyi bi kanatli veteriner hekime danisin

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Antibiyotik tedavisinden 1 hafta sonra koruma amaçlı mantar tedavisi de yapın nystatin içerikli bir ürünle ve vitamin probiyotik takviyesi de yapın. Solunum sıkıntıları için 1 kür tedavi yeterli olmayabiliyor durumu gözlemlemeye devam edin

Üst Alt