• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

COK ACIL MUHABBET KUSUM HASTA

Sinem1234

Yeni Üye
Arkadaslar lutfen biriniz cevap verin tüy döküyolar ve yuvadan cıkmıyo belki yumurtlar diye bekliyoduk ama yumurtlamadı durumu nedir bilmek istiyorum her muhabbet kusu boyle olur mu yoksa veterinere mi gotürmem lazım lütfen yardımcı olun önceki kusumda böyle oldu sonradan mantar cıktı ve öldü insallah bu kusuma birsey olmaz lütfen yardım edin

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Yumurta belirtileri var mıydı? Dışkı resmi de atmanızda fayda var yardımcı olurlar.

Sinem1234

Yeni Üye
Yumurta belirtisi yok korkuyorum bisey olucak diye

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kuşu elinize alıp karın kısmını bir yoklayın birde video atım kuyruk gözüksün

Sinem1234

Yeni Üye
Elime gelmiyo sadece yuvalığa girip kafasinı sırtına koyarak uyuyor

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Çiftleştiklerini gördünüz mü hiç? Uçamama durumu var mı yem yiyor mu? Siz tünekte yandan bir videosunu çekin kanatları sırtı ve kuyruğunu görelim

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Videoyu streamable com üzerinden yükleyip linkini buraya ekleyin lütfen 🙏

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Yem yemede sıkıntısı var mi? Once beslenmesi gerekiyor kuşun. Bulundugunuz yerde kanatli uzmani varsa gosterin. Oyle bir imkaniniz yoksa yem de yemiyorsa elle besleme mamasi ve aparati temin edip besleme yapmaniz ve edinebiliyorsaniz suyuna kombi mix ekleyerek icirmenizde fayda var. Ama ilk seceneginiz kanatli uzmani olmali.

Sinem1234

Yeni Üye
Hayır çiftlesmediler ucabiliyo yem yiyo ama pek su içmiyo sadece yem yiyor yedikten sonra geri yuvaya giriyo ara sıra yine yemek yemeye çıkıyo

Sinem1234

Yeni Üye
Yem yemede sıkıntısı var mi? Once beslenmesi gerekiyor kuşun. Bulundugunuz yerde kanatli uzmani varsa gosterin. Oyle bir imkaniniz yoksa yem de yemiyorsa elle besleme mamasi ve aparati temin edip besleme yapmaniz ve edinebiliyorsaniz suyuna kombi mix ekleyerek icirmenizde fayda var. Ama ilk seceneginiz kanatli uzmani olmali.
Götürdüm veterine ilaclarını aldik insallah en kısa sürede bu hastalıgı atlatıp iyileşecek 😊

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Videoyu göremedim, ama veterinere gitmeniz iyi olmuş inşallah sağlığına kavuştu haberinizi de alırız 🥰

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
İlk once yumurtlayabilir dedi bende hic ciftlestiklerini görmedim dedim o zaman soguk algınlıgına yakalanmıstır dedi vitaminlerini ilaçlarını aldık en kısa sürede insallah atlatırız bu hastalığı
İnşallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Sinem1234

Yeni Üye
Arkadaşlar kuşum öldü... pazar akşamı sağlam olan kuşum öldü bugün kontrole gidicektik ama sabah kalktıgımda kafesin altında ölü buldum

Üst Alt