Merhabalar,
3 yaşında dişi bir muhabbet kuşum var. 2 hafta kadar önce soluk alıp vermede güçlük, iştahsızlık, kafesten çıkmak istememe, kursakta şişlik durumlarından dolayı veterinere götürdüm. Veteriner bunun bir kursak tümoru olduğunu, tedavısının olmaıdıgını ve zamanla kursaktaki tümor baskı yaptığı için yem yiyemecek duruma gelip öleceğini söyledi. Fakat bunu kabullenmeyerek cıktım başka bir veterinere gittim, o veteriner hekimde bunun tümör olmadıgını tümör tanısının böyle kolaylıkla konulamayacagını ve ileri derecede kursak mantarı oldugunu söyledi.. ve bize bakır sülfat alıp 20 ml sirkeye 2 gram bakır sülfat koyup salı ve cumartesi içirmemiz gerektiği söylendi.
Fakat verdiği ilaç bir tarım ilacı olduğu ve küçüçük bir doz aşımının bile öldürücü oldugunu duyduktan sonra vermedim.
İnternette güvendiğim bir arkadasımın tavsiyesiyle genvet ürünü olan procid(mavi su) ve ek olarak 2 ürün daha kullanmaya başladım dün aksam.
akşam bir anda ayağını agzına alarak bagırmaya basladı belli ki canı cok yanıyordu. O bölgere skatrixx sıktım, inceledim ayagına bir sey dolanmıs olabilir mi diye fakat görünen hiçbir sey yok. Su an aşırı halsiz, sürekli kabarık duruyor, sadece kızıl darı yiyor. Lütfen bilgi sahibi olan birisi yardımcı olabilir mi bize benim minik kızımın nesi var neler oluyor