• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Civciv kümesi Hk.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Maşallah kardeşim gayet güzel olmuş aman sansarlara dikkat edin kuzgunlar bile yiyorlar Allah muhafaza

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Maşallah kardeşim gayet güzel olmuş aman sansarlara dikkat edin kuzgunlar bile yiyorlar Allah muhafaza
Abi etrafı demir citlerle kaplı kedi bile giremez onların olduğu yere 😄 85 yavru var bir kaç tanesi öldü burdayken 10-15 yumurta da çıkmadı sakat çıkanlar da oldu bağırsagi dışarıda doğanlar da oldu. Sağlık olsun dedik bunlar sağlam çok şükür. Bu arada ördek yumurtası da koyduk bir kaç tane umarım onlar da çıkar 😄

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Abi etrafı demir citlerle kaplı kedi bile giremez onların olduğu yere 😄 85 yavru var bir kaç tanesi öldü burdayken 10-15 yumurta da çıkmadı sakat çıkanlar da oldu bağırsagi dışarıda doğanlar da oldu. Sağlık olsun dedik bunlar sağlam çok şükür. Bu arada ördek yumurtası da koyduk bir kaç tane umarım onlar da çıkar 😄
Fireler zamanla azalır tecrübe edindikce düzene girer kardeşim çok güzel bir ortam kurmuşsunuz gelecekteki hayalim çiftlik kurmak 😊

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Fireler zamanla azalır tecrübe edindikce düzene girer kardeşim çok güzel bir ortam kurmuşsunuz gelecekteki hayalim çiftlik kurmak 😊
İnşallah hayallerine kavuşursun abi benimde öyle bir hayalim vardı ama vazgeçtim 🤣 ama en çok dikkat ettiğim leopar desenli civciv çıkacağını hiç düşünmemiştim hatta alpere soyledim özellikle büyüdüğünde görmek istiyorum bu yavrucagi diye 🤣

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
İnşallah hayallerine kavuşursun abi benimde öyle bir hayalim vardı ama vazgeçtim 🤣 ama en çok dikkat ettiğim leopar desenli civciv çıkacağını hiç düşünmemiştim hatta alpere soyledim özellikle büyüdüğünde görmek istiyorum bu yavrucagi diye 🤣
Rengi değişiyor kardeşim büyüyunce😅

EnesGenç

Eski Forumcu
Un gibi yemleri oluyor biraz büyüyünce peçete yem veriyorduk kesmeye yaklaşınca tatlandırsin diye buğday vermiştik bizimkine etlikti

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Un gibi yemleri oluyor biraz büyüyünce peçete yem veriyorduk kesmeye yaklaşınca tatlandırsin diye buğday vermiştik bizimkine etlikti
Evet un gibi yemleri var ama kokusu çok kötü açıkçası. Odanın her yeri o yem kokuyor diyebilirim.

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Geniş alan hızlı büyürler 😁 annem ince bulguru yoğurt suyuyla ıslayıp verirdi. Birde onlar için özellikle pazardan mısır alıp haşlayıp verirdik hemen büyürlerdi. Ama bide etlikti bizimkiler 😂
😄😄😄 Anıların depreşti dimi civcivleri görünce

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Bıldırcın ,ördek ve tavuskuslari da yolda 10 gün sonra onlarda çıkar 🤣🤣
Tavuk yumurtalarını getiren eşime yaptığım en güzel iyilik ona civcivleri para karşılığı satmak oldu 🤣

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Kumesin havalandırmasi varsa koku gibi derdin olan abla
Enes ben odada 2 kutu içinde besledim kendime de çabucak alistirmistim ama gitmeleri iyi oldu bir yandan. Çünkü bizim sultanlar onlar hep öttüğü için karşılık verip ötüyordu 😄

EnesGenç

Eski Forumcu
Yazın bende deneyeceğim. 5 litrelik pet şişenin içine sari ampul termostat nem ölçer takarak yapmaya çalışacağım

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Yazın bende deneyeceğim. 5 litrelik pet şişenin içine sari ampul termostat nem ölçer takarak yapmaya çalışacağım
Ben eşimle 4 ampul ve 4 kablo aldım ucuna da düğmeli açma kapama kutusunu aldım birbirine bağladık denedik yaptik 2 sarı 2 beyaz ampul yerleştirdik. Sarı ampul civcivlere hem ısı verdi hemde uyanık kaldılar rahat ettiler burda 😄

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yaaaa çok güzel 😍 sırtı kokarca gibi siyah çizgili vardı geçenlerde yeni doğanlar içinde, onlardan biri dimi bu, en çok bunlar hoşuma gitmişti ❣