• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Çitleşemiyorlar

Kadirsari

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Çiftleşememe
Hastalık Belirti Tarihi
16 Kas 2025
Sultan papağanlarım eş oldular şükür yuvaya da girip çıkıyorlar ama çiftleşemiyorlat videoda attım bakıp yorumlar mısınız

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sultan papağanlarım eş oldular şükür yuvaya da girip çıkıyorlar ama çiftleşemiyorlat videoda attım bakıp yorumlar mısınız
Hayvanlara yazık ama yapmayın bunu lütfen. Bu kafes muhabbet için bile uygun değilken siz sultan üretmeye çalışıyorsunuz. Hayvan dönüp pozisyon bile alamıyor. Kanatları bile sığmıyor. Tek derdiniz çiftleşmesi mi gerçekten.

Hal böyleyken birde başka kuş sahiplenmeye çalışıyorsunuz.

Kadirsari

Yeni Üye
Normalde bundalar hocam ama illa ona geçmek istediler huysuzlandılar o yüzden geçirdim

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
O küçük kafeste diğer sultanı mı besliyorsunuz. Videoda büyük kafeste bir Sultan daha var.

Kadirsari

Yeni Üye
Evet onu orda besliyorum eşlileri büyükte günün önemli bir Kısmını kafes dısındalar serbest geziyorlar

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Evet onu orda besliyorum eşlileri büyükte günün önemli bir Kısmını kafes dısındalar serbest geziyorlar
Tek sultan için bile çook küçük bir kafes öbürüde iki sultan için küçük geldi bana genelde muhabbet için kullanılıyor o büyük kafes . O canlar kuluçka dönemi boyunca o kafeste kalacak lütfen biraz empati yapın

Kadirsari

Yeni Üye
Bütün petshopları gezdim en en büyük kafesi aldım fotoğrafta küçük durabilir ama

Kadirsari

Yeni Üye
102 cm yüksekliği
55cm genişliği daha büyüğü var mı bilmiyorum

MrB

Yeni Üye
Aklıma kemal sunalın bu paraya şey bile çekilmez repliği geldi :D o kadar küçük bir kafeste hiç bir aktivitede bulunamazlar daha büyük bir kafes almanızı öneririm :D

Üst Alt