• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çırpınma hareketi

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhabalar, kuşum günde 3-5 defa tüneğinde baya bi çırpınıp öbür tüneklere atlıyor. Genelde oyuncağına kur yaparken oluyor bu. Heyecandan yaparlar mı böyle şeyler?

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhabalar, kuşum günde 3-5 defa tüneğinde baya bi çırpınıp öbür tüneklere atlıyor. Genelde oyuncağına kur yaparken oluyor bu. Heyecandan yaparlar mı böyle şeyler?
Heyecandan ya da dikkat çekmek için yaptıklarını duymuştum

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Heyecandan ya da dikkat çekmek için yaptıklarını duymuştum
Şimdi siz söyleyince farkettim geceleri netflix açtığımda da çok çırpınıyor hatta bi film izletmedin diye azarlıyorum her gün. Dikkatimi çekmek mi istiyormuş çok komik o zaman 😍

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Şimdi siz söyleyince farkettim geceleri netflix açtığımda da çok çırpınıyor hatta bi film izletmedin diye azarlıyorum her gün. Dikkatimi çekmek mi istiyormuş çok komik o zaman 😍
Benim kuşum da yapıyordu odada sessiz sessiz durduğum zaman. Bir de çok uçmadıkları zaman kanatlarını rahatlatmak için yaptıklarını da duymuştum haberiniz olsun 😊 Eğer kafesten çıkarmıyorsanız her gün çıkarın bence 🙂

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Benimki de günde birkaç sefer bu hareketi yapıyor. ☺

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Benim kuşum da yapıyordu odada sessiz sessiz durduğum zaman. Bir de çok uçmadıkları zaman kanatlarını rahatlatmak için yaptıklarını da duymuştum haberiniz olsun 😊 Eğer kafesten çıkarmıyorsanız her gün çıkarın bence 🙂
Ben dışarıya çıkartmadığım için de olabilir.

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Her gün çıkıyor ama onun istediği her dakika çıkmak ☺ Teşekkür ederim, coşkudan yaptığını tahmin etmiştim ama içim rahat etmemişti rahatladım şimdi 🌸

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Her gün çıkıyor ama onun istediği her dakika çıkmak ☺ Teşekkür ederim, coşkudan yaptığını tahmin etmiştim ama içim rahat etmemişti rahatladım şimdi 🌸
Ne demek. Tabi ben tam bilgili değilim ama burada bir sürü bilgili insanlar var onların da bi yorumu olacaktır. Bir de onlara sorun derim ben 😊

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Meri'den odaya alıştırma eğitimi almam lazım.Onlar bu konuda iyi. :)

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Meri'den odaya alıştırma eğitimi almam lazım.Onlar bu konuda iyi. :)
Benim çırpınan kuşum odada duvara çarpmıştı yeni gelmişti eve 1 haftalıktı. Sonrasında 5 dakika kendine gelemedi geçici felç geçirdi. O günden beri uçamıyor. Size alışmadan ve odanın konumunu duvarlarını kavramadan salmayın derim ben.

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Benimki de ilk geldiğinde duvarlara çarptı. Odayı aslında kavradı ama salmaya çekiniyorum. 5 aydan fazla süredir benimle. Uçması çok güzel ama tv ünitesi arkasına düşüyor yada başka bir yere orda öyle duruyor saatlerce.

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Benimki de ilk geldiğinde duvarlara çarptı. Odayı aslında kavradı ama salmaya çekiniyorum. 5 aydan fazla süredir benimle. Uçması çok güzel ama tv ünitesi arkasına düşüyor yada başka bir yere orda öyle duruyor saatlerce.
İnşallah düzelir ya uçamadığını görünce duvarlara çarptığını görünce insan gerçekten üzülüyor. Siz sevginizi eksik etmeyin her şey düzelir elbet

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
İnşallah düzelir ya uçamadığını görünce duvarlara çarptığını görünce insan gerçekten üzülüyor. Siz sevginizi eksik etmeyin her şey düzelir elbet
Keyfi çok yerinde konuşuyor bile. Çok severek aldım ben bu kuşu. :D

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Deprem olmuş az önce kuş hissetti ve abartılı çırpındı. :)

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
1999 depremini İstanbul Zeytinburnunda yaşamıştım. :(

Üst Alt