• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyetini Sor! Cinsiyett

Kako

Yeni Üye
Yaklaşık 4 aylik albino sultan papağanım var cinsiyetini bilmiyorum naail anlayabilirim çok fazla ötmüyorda

Semihzz123

Tutkulu
Yaklaşık 4 aylik albino sultan papağanım var cinsiyetini bilmiyorum naail anlayabilirim çok fazla ötmüyorda
Sultan papağanlarının cinsiyetini tam öğrenmek için dna desti gerekiyormuş galiba ama siz bir fotoğraf bırakın tahmin eder belki bilenler ben Muhabbet kuşu bakıyorum sultan papağanı hakkında maalesef bilgim yok.

Semihzz123

Tutkulu
İnternetten sizin için bulduğum bir bilgi; Sultan papağanlarında dişilerin turuncu tüyleri daha soluk, erkek papağanların yanaklarındaki turuncu tüyler ise daha parlaktır. Sultan papağanlarında ayrıca dişi kuşların kanatlarının altında benekler bulunur.

Kako

Yeni Üye

Kako

Yeni Üye
Dişi gözüküyor ötmesi falan da yok diyorsun gaga kısmına v.s bakınca dişi diye düşündüm albino da cinsiyet ayrımı zor oluyor
Aslında bir ara ötüyordu su an rahatsızlığı var ilac kullanıyor falan onun etkisiyle belli bırakmıştır ötmeyi emin olamadim bende disi ve erkek sultan papağanı sesi açıyorum tepki vermiyor sadece ilk dinliyor sonra hoc orali olmuyor

Bahar Y.

Müdavim
Melodik ötüşleri mi vardı, melodikse erkektir

Kako

Yeni Üye
Teşekkürler hastalığı geçince belli olur artik su an ilac kullanıyor o yüzden pek eski nesesi yok