• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyeti

Çimen.2ii

Aktif Üye
Yanlış anlama ama eğlenmek için hayvan sahiplenmeye karsiyim
Evet haklisin da insan ister istemez alişmasını sahibiyle ilgilenmesini istiyor bu yüzden de erkeğe yöneliyor. Şahsen bende hep erkek alırım almaya özen gösteririm. Şuan ki kuşumu da erkek diye aldim ilk zamanlar dişi sandik üreticiye de sordum dişiyse getir değiştireyim dedi fotosunu attim erkek dedi forumda da 1 - 2 kisi hariç erkek diyor o arkadaşlara da guvenerekten değiştirmedim 3 haftadır benimle alıştık birbirimize biraz korkması var onuda yeneceğiz inşallah. Burun deliğinin orası beyaz gibi o yanıltıyor heralde ama orası da mavi gibi de oluyor beyaz gibi de.

19.merttt

Müdavim
Ben gene kuş aldım erkek dedim ama dişiye benziyo petshopcu yine erkek diye usteledi sizce cinsiyeti ne ( lütfen dişi olmasın :( )
Dişi olduğunu düşünüyorum ama flaş ile cek birde belki karanlık olduğu için öyle geliyor ama burun deliklerinin yanı beyaz

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yani kac kere sordum hep erkek dediler. @Furknmurat58 ve @Şehmus BAKIR da erkek dedi bi sizler dişi diyorsunuz.
Beyazlık artarsa dişi ama morlaşıyor alttan o yüzden erkek flashsız resim attınızda beyaz dediğiniz yer tam beyaz değil ışık yansıması yanıltabilir. Gözle gördüğünde burun deliklerinin çevresini taşan bir beyazlık varsa dişidir.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ben hâlâ erkek diyorum ama neticede fotoğraflardan bakıp söylüyoruz yanilabiliriz bu yüzden daha belirgin bir fotoğraf bekliyoruz 😊

Çimen.2ii

Aktif Üye
Beyazlık artarsa dişi ama morlaşıyor alttan o yüzden erkek flashsız resim attınızda beyaz dediğiniz yer tam beyaz değil ışık yansıması yanıltabilir. Gözle gördüğünde burun deliklerinin çevresini taşan bir beyazlık varsa dişidir.
Ben hâlâ erkek diyorum ama neticede fotoğraflardan bakıp söylüyoruz yanilabiliriz bu yüzden daha belirgin bir fotoğraf bekliyoruz 😊
Günaydın. O gözüken beyazlık boyle mora maviye çalıyor gibi aslında. Bide fotoda cere resmi sanki beyaz gibi de beyaz değil yani pembe.

Not: Fotolari hepsi flaşsız çekildi.

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Günaydın. O gözüken beyazlık boyle mora maviye çalıyor gibi aslında. Bide fotoda cere resmi sanki beyaz gibi de beyaz değil yani pembe.

Not: Fotolari hepsi flaşsız çekildi.
Anladım iştemfotoğrafta tam ayrım olmuyor günaydın elimde olsa kuş örnek derim erkek bu kesin yada dişi emin olamıyoruz beyazlığa diyorum flash ışık mı geldi acaba diyorum 😅

Üst Alt