• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyetini Sor! Cinsiyeti ve yaşı konusunda yardımcı olur musunuz?

kanber

Yeni Üye
İyi forumlar, sultan papağanı sahiplendik 4 aylık olduğu söylendi, yaşını ve cinsiyetini merak ediyorum, yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkür ederim IMG_20260205_225451.jpgIMG_20260205_225515.jpgIMG_20260205_225459.jpgIMG_20260205_225456.jpg

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
İyi forumlar, sultan papağanı sahiplendik 4 aylık olduğu söylendi, yaşını ve cinsiyetini merak ediyorum, yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkür ederim Ekli dosyayı görüntüle 101853Ekli dosyayı görüntüle 101850Ekli dosyayı görüntüle 101851Ekli dosyayı görüntüle 101852
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 🤗büyük ihtimalle erkek maşallah SüphanAllah 🤗🤲
Her sabah youtu.be den şarkılar dinletin 10 dk, bu yakışıklı arkadaş 4 aydan büyük yüz renkleri oluşmuş

kanber

Yeni Üye
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 🤗büyük ihtimalle erkek maşallah SüphanAllah 🤗🤲
Her sabah youtu.be den şarkılar dinletin 10 dk, bu yakışıklı arkadaş 4 aydan büyük yüz renkleri oluşmuş
Hoşbulduk sağolun. Çok teşekkür ederim yorumunuz için, tüy dökümüne gelmek üzere diye düşünüyorum doğrumu acaba?

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Ekli dosyalar

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Teşekkür ederim, kuyruk kısmı dişi olduğunu düşündürüyor ama bilemedimEkli dosyayı görüntüle 101878
Merhaba sizden ricam o beyaz kumu kaldırın çöpe atın veya iade edebiliyorsanız edin. Grit kum alın beyaz kumlar zararlıdır kursağa yapışır. Lütfen arada tüneklerini temizleyelim. Yemlerin içindeki renkli parçacıkları da ayıklayıp koyalım lütfen. Ve galiba yemliğinin içine dışkılamış.

kanber

Yeni Üye
Merhaba sizden ricam o beyaz kumu kaldırın çöpe atın veya iade edebiliyorsanız edin. Grit kum alın beyaz kumlar zararlıdır kursağa yapışır. Lütfen arada tüneklerini temizleyelim. Yemlerin içindeki renkli parçacıkları da ayıklayıp koyalım lütfen. Ve galiba yemliğinin içine dışkılamış.
İlginize teşekkür ederim, dediklerinizi yapacağımdan emin olabilirsiniz, yeni tünek aldık gelmesini bekliyoruz ondan dolayı bu şekilde, en azından yenileri gelince bunları çıkarıp kurutalım diye düşündüm, yemlerini kontrol ediyorum dışkılama açısından akşam bakmıştım tekrar bakarım. Cinsiyeti konusu kafamı karıştırdı:(

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
İlginize teşekkür ederim, dediklerinizi yapacağımdan emin olabilirsiniz, yeni tünek aldık gelmesini bekliyoruz ondan dolayı bu şekilde, en azından yenileri gelince bunları çıkarıp kurutalım diye düşündüm, yemlerini kontrol ediyorum dışkılama açısından akşam bakmıştım tekrar bakarım. Cinsiyeti konusu kafamı karıştırdı:(
Ötüş var mı?

kanber

Yeni Üye
Tek tip bir ötüşü var, genelde bizi çağırmak için yapıyor aynen bu linkteki gibi ötüyor.Grit kumu hangisini tavsiye edersiniz?

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tek tip bir ötüşü var, genelde bizi çağırmak için yapıyor aynen bu linkteki gibi ötüyor.Grit kumu hangisini tavsiye edersiniz?
Merhaba bu çağrı sesi dişide erkekte yapar
YouTube den her sabah şarkılar dinletin 10 dk

Ekli dosyalar

Üst Alt