• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

cinsiyeti nedir

furkan er

Aktif Üye
ya ilk zamanlar mosmordu ceresi şimdi hafiften beyazlası pembeleşti gibi ne dersiniz cinsiyeti nedir

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
dişiye dönüyor gibi, emin olmak için biraz daha süre geçmesini beklemelisiniz.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Maşallah:love:

furkan er

Aktif Üye
dişiye dönüyor gibi, emin olmak için biraz daha süre geçmesini beklemelisiniz.
ne kadar sürede belli olur acaba ne olursa olsun onu seveceğimde cinsiyetinife merak ettim şimdi 😅 çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için kolay gelsin

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
ne kadar sürede belli olur acaba ne olursa olsun onu seveceğimde cinsiyetinife merak ettim şimdi 😅 çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için kolay gelsin
1 hafta 10 gün sonra tekrar cere resmini paylaşın tekrar bakalım. resmi doğal ışıkta flashsız çekerseniz iyi olur, özellikle burun delikleri etrafı net olmalı

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Hep aynı resim mi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hiç üzmeyin kendinizi bende çok yanıldım ve hala yanılıyorum hatta size bir itirafta bulunayim 8 sene önce iki dişi sultanı eşledim ikisi birden yuvada ve tam 13 tane yumurta var🙈😂 bide işin diğer komik tarafı yumurtalari tek tek kontrol ettim 😂😂 gülmek serbest çünkü amatörce bir davranıştı benim için ahaha

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
hanımefendi

furkan er

Aktif Üye
Aynen öle isim bile koymuştum değiştirdim ama şimdi kızımı çok seviyorum iyiki dişi almısım dedim 🙂
davranislari agresif ve zor alışıyor diyorlar o yönden biraz korktum bana alisamicak mı diye sizinki kolay alıştı mı acaba bizimki hasta olduğu için alışamadı tam sadece avucumdan yem yiyor ama parmağıma gelmiyor

furkan er

Aktif Üye
Hiç üzmeyin kendinizi bende çok yanıldım ve hala yanılıyorum hatta size bir itirafta bulunayim 8 sene önce iki dişi sultanı eşledim ikisi birden yuvada ve tam 13 tane yumurta var🙈😂 bide işin diğer komik tarafı yumurtalari tek tek kontrol ettim 😂😂 gülmek serbest çünkü amatörce bir davranıştı benim için ahaha
Sizin gibi bilgili işinde usta insanları bile yanıltan bir konuysa benim yanılmam çook normalmiş 😹 ismi boncuk değiştirsem sorun olmaz dimi 😅

Üst Alt