F furkan er Aktif Üye Katılım 2 Ara 2021 Mesajlar 161 Tepkime puanı 95 Puanları 43 2 Ara 2021 #1 cinsiyeti nedir sizce Dün aldım kuşu hala titriyor korktu sanırım biraz ishal oldu ne yapabilirim?
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 2 Ara 2021 #2 furkan er' Alıntı: cinsiyeti nedir sizce Dün aldım kuşu hala titriyor korktu sanırım biraz ishal oldu ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla ... Erkek yavru maşallah, yeni ortam olduğu için normal söyledikleriniz, 1 haftaya düzelmezse tekrar konu açınız
furkan er' Alıntı: cinsiyeti nedir sizce Dün aldım kuşu hala titriyor korktu sanırım biraz ishal oldu ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla ... Erkek yavru maşallah, yeni ortam olduğu için normal söyledikleriniz, 1 haftaya düzelmezse tekrar konu açınız
Serkhan79 Eski Forumcu Üretici Katılım 4 Mar 2021 Mesajlar 2,136 Tepkime puanı 2,943 Puanları 113 Yaş 45 2 Ara 2021 #3 Şimal Kuş' Alıntı: Erkek yavru maşallah, yeni ortam olduğu için normal söyledikleriniz, 1 haftaya düzelmezse tekrar konu açınız Genişletmek için tıkla ... katılıyorum kuşlar ortam değişikliğine bağlı strese girip ishalimsi dışkı yaparlar, normalde geçici bir durumdur, geçmezse önlem alınması gerekecek.
Şimal Kuş' Alıntı: Erkek yavru maşallah, yeni ortam olduğu için normal söyledikleriniz, 1 haftaya düzelmezse tekrar konu açınız Genişletmek için tıkla ... katılıyorum kuşlar ortam değişikliğine bağlı strese girip ishalimsi dışkı yaparlar, normalde geçici bir durumdur, geçmezse önlem alınması gerekecek.
Yusuf Kürşat Akkuş Eski Forumcu Kurucu Üye Katılım 29 Ara 2018 Mesajlar 1,979 Tepkime puanı 2,240 Puanları 113 Yaş 40 2 Ara 2021 #4 Kuşunuz dişi imkanınız varsa sade kanarya yemi de verin
F furkan er Aktif Üye Katılım 2 Ara 2021 Mesajlar 161 Tepkime puanı 95 Puanları 43 2 Ara 2021 #5 Şimal Kuş' Alıntı: Erkek yavru maşallah, yeni ortam olduğu için normal söyledikleriniz, 1 haftaya düzelmezse tekrar konu açınız Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hemen cevapladığınız için bazıları kuş erkek diyor bazıları dişi
Şimal Kuş' Alıntı: Erkek yavru maşallah, yeni ortam olduğu için normal söyledikleriniz, 1 haftaya düzelmezse tekrar konu açınız Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hemen cevapladığınız için bazıları kuş erkek diyor bazıları dişi
E EnesGenç Eski Forumcu Katılım 27 Mar 2021 Mesajlar 2,181 Tepkime puanı 1,373 Puanları 113 Yaş 16 2 Ara 2021 #6 Erkek yavru
The Search Eski Forumcu Medya Sorumlusu Teknik Ekip Kıdemli Üye Akvarist Katılım 5 Kas 2021 Mesajlar 6,231 Tepkime puanı 7,542 Puanları 113 2 Ara 2021 #7 erkek maşallah
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 2 Ara 2021 #8 furkan er' Alıntı: teşekkürler hemen cevapladığınız için bazıları kuş erkek diyor bazıları dişi Genişletmek için tıkla ... Ben erkek olduğuna eminim
furkan er' Alıntı: teşekkürler hemen cevapladığınız için bazıları kuş erkek diyor bazıları dişi Genişletmek için tıkla ... Ben erkek olduğuna eminim