Yaklaşık 2 hafta oldu geleli bazen çok hafif bir sesle tek tonda ötüyor petshopa gösterdim yüzde 80 erkek dedi fikri olan varmı birde tahmin nekadarlıktır
Yaklaşık 2 hafta oldu geleli bazen çok hafif bir sesle tek tonda ötüyor petshopa gösterdim yüzde 80 erkek dedi fikri olan varmı birde tahmin nekadarlıktır
Siz çekin videoyu erkek bana görede bu arkadaş şuanda tüy döneminde gibi ona göre mama ve biotin desteği verirseniz daha iyi olucaktır.Video cinsiyeti için istemiş şehmus abi emin olalım diye, yeni geldiği için ötmeyebilir.
Siz çekin videoyu erkek bana görede bu arkadaş şuanda tüy döneminde gibi ona göre mama ve biotin desteği verirseniz daha iyi olucaktır.Video cinsiyeti için istemiş şehmus abi emin olalım diye, yeni geldiği için ötmeyebilir.
Cok tsk seyhmuz bey tecrubelerinizi aktardgnz icin.daha once besledgm mavi muhsbbet kusu ceresi mor renkliydi.bununda cere açik renk okunca dişi vs diyenler cok oldu.erkekokarak al.istik 1 aylikken.birde cok agresif olunca genelde disiler agresif.telden videosunu gonderebilirim burada yukleyemedim.05436865480.cok tskler
Benim kus 1.5 2 aylik alali 8 gün oldu cinsiyeti erkek diye biliyorum benim kuş da dogru düzgün ötmüyor henüz oyun oynamiyor heycanlanma vs hic bir sey yok yavas yavas başlıyor yani. Diger baktığım kuslar hemen alışmıştım oysaki bu kuş ile digerlerinden daha cok ilgileniyorum ama çok yavas ilerliyoruz. Bakalim sabredecegiz insallah oynucagiz konusturacagiz. Ama anlamadim yani içine kapanık bir kuş. Henüz yavruluguna veriyorum. Ama bu zamana kadar da alışması lazim ölmesi oynaması heyecanlanmasi lazımdı diye düşünüyorum...