• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyeti nedir

Paşa777

Yeni Üye
Kuşun cinsiyeti ve yaşı hakkında tahminlerinizi paylaşır mısınız

Bahar Y.

Müdavim
Merhabalar, cinsiyeti konusunda kesin bişey diyemem fakat ötüşleri nasıl? Melodik mi kısa kısa mı, bu arada kafes değişikliği yapma imkanınız varsa değiştirin bence, paslanmaya başlamış kuş için zararlı olur

erenunl

Müdavim
Normal Grey sultan papağanlarında genelde bu tarz görünüşlü kuşlar dişi sarı yüzlü olanlar erkek oluyor ona dayanarak söyledim

Bahar Y.

Müdavim
Normal Grey sultan papağanlarında genelde bu tarz görünüşlü kuşlar dişi sarı yüzlü olanlar erkek oluyor ona dayanarak söyledim
Sultanlar konusunda pek bilgim yok siz besliyorsunuz benden daha bilgilisinizdir, sadece melodik ötüşler erkek kısa olanlar dişi onu biliyorum ☺ sanırım gri sultanlar en kolay cinsiyet tahmini yapılan renklerden öyle hatırlıyorum

erenunl

Müdavim
Sultanlar konusunda pek bilgim yok siz besliyorsunuz benden daha bilgilisinizdir, sadece melodik ötüşler erkek kısa olanlar dişi onu biliyorum ☺ sanırım gri sultanlar en kolay cinsiyet tahmini yapılan renklerden öyle hatırlıyorum
Evet öyle diğer türler arasında , greyler mutasyonsuz ve doğa da oldukları şekilde bu yüzden kolay belirleniyor mutasyonlu türlerde genelde otüşleri bekliyoruz 🙂

Paşa777

Yeni Üye
Merhabalar, cinsiyeti konusunda kesin bişey diyemem fakat ötüşleri nasıl? Melodik mi kısa kısa mı, bu arada kafes değişikliği yapma imkanınız varsa değiştirin bence, paslanmaya başlamış kuş için zararlı olur
Henüz evde yeni olduğu için ötmüyor .

Paşa777

Yeni Üye
Fotoğraflarda çok belli olmuyor ama gagasının altında ve yanlarında hafif bir sarılık var

erenunl

Müdavim
Kuşu bana veren kişi erkek olduğunu düşündüğünü söyledi

erenunl

Müdavim
Buradan bakabilirsiniz , kuşunuzun aynısı orada da var ve dişi deniyor