• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Cinsiyeti nedir

Arda Doğan

Yeni Üye
Daha yavru 2aylik dedi bende öyle düşünüyorum bazı tüyleri çıkmamış saçı uzun değil cinsiyeti nedir kuş genel anlamda sakın ağır bir kuş oynak değil çok ötmüyor sadece kuş sesi açınca oturuyor
Ebebeyinlerinin birinde Sarilik var ama sırtında da sarı dışında siyah değişik renkler vardı digeride pearl dü lutinoda cinsiyete bağlı anlaşılıyor anlayan varmı annesi yada babası olduğunu bilmediğim bir ebebeyininu yuvaliktayken attım cinsiyeti anlayan varmı sahibi babası bu demişti ama emin değilim @İhsan Z.

Ekli dosyalar

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Anne görünür lutino değilse lutino yavru dişidir. Şu an daha fazlasını sadece tahmini söyleyebiliriz ki siz de detayları net olarak bilmiyorsunuz. Anlattığınıza göre bu kuş dişi gibi duruyor. Lütfen aynı konuyu tekrar tekrar açmayın.

Arda Doğan

Yeni Üye
Anne görünür lutino değilse lutino yavru dişidir. Şu an daha fazlasını sadece tahmini söyleyebiliriz ki siz de detayları net olarak bilmiyorsunuz. Anlattığınıza göre bu kuş dişi gibi duruyor. Lütfen aynı konuyu tekrar tekrar açmayın.
Yuvalikta olan anne yada babası ordan anlayamazmisiniz lütfen yardımcı olun abi bende açmayın ulaşamıyorum size

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Yuvalikta olan anne yada babası ordan anlayamazmisiniz lütfen yardımcı olun abi bende açmayın ulaşamıyorum size
Yuvaliktaki pearl kus annesi ise yavru disidir(ama babasi gibi tahmin ediyorum). Yavrunun erkek olabilme ihtimali icin bile annenin lutino yani sari renkte olmasi lazim.

Arda Doğan

Yeni Üye
Yuvaliktaki pearl kus annesi ise yavru disidir(ama babasi gibi tahmin ediyorum). Yavrunun erkek olabilme ihtimali icin bile annenin lutino yani sari renkte olmasi lazim.
Eğer yuvaliktaki pearlu babası olarak tahmin ediyorsanız (sahibide babası dedi ama çok bilgili değildi ondan sordum)diğer kusta zaten sarı renkte oda annesi oluyor böyle bir durum varsa bu kuş kesin erkekmidir yoksa yüzde 50mi

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Diğer kuş benim profil fotoğrafımdaki gibi tamamen sarıysa evet, %50 erkek %50 dişidir.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
@Aslı Ö. Yardımcı olun o zaman bende açmayım
Sürekli konu açarak sorunuzun cevabını alamazsınız çünkü gördüğünüz gibi etiket yaptığın kişiler çevrimiçi değiller. Ben zaten anlasam yoruma katılırdım. Lütfen sabırlı davranıp bekleyin.